Ιταλός ταχυδρόμος 'ξέχασε' να παραδώσει πάνω από... 600 κιλά αλληλογραφίας

A postman cycles past a partially frozen fountain in front of the Milan medieval Sforza castle, Italy, Tuesday, Feb. 7, 2012 as a cold front continues to affect the country. (AP Photo/Antonio Calanni)
A postman cycles past a partially frozen fountain in front of the Milan medieval Sforza castle, Italy, Tuesday, Feb. 7, 2012 as a cold front continues to affect the country. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Επί οκτώ χρόνια, ο επίορκος ταχυδρόμος κρατούσε τα πάντα στο γκαράζ του: Από δέματα και γράμματα, μέχρι διαφημιστικά και λογαριασμούς

Πάνω από 600 κιλά αλληλογραφίας που δεν είχε παραδώσει ποτέ, βρέθηκαν στο γκαράζ και στο σπίτι ενός 56χρονου ταχυδρόμου, έξω από την πόλη Βιτσέντσα της βόρειας Ιταλίας.

Πρόκειται για φακέλους, μικρά δέματα, διαφημιστικό και προεκλογικό υλικό που ο ταχυδρόμος δεν παρέδωσε, στο διάστημα των τελευταίων οκτώ ετών.

ADVERTISING

Κατά τον έλεγχο της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας βρέθηκαν επίσης λογαριασμοί ρεύματος και τηλεφώνου, πρόστιμα αλλά και γράμματα της δημόσιας τηλεόρασης Rai, για το ετήσιο, οικονομικό τέλος που καταβάλλουν οι πολίτες.

Η ανακάλυψη της «ξεχασμένης αλληλογραφίας» έγινε τυχαία: οι εθελοντές μιας οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος παρατήρησαν ότι ο εν λόγω ταχυδρόμος είχε βγάλει από το γκαράζ του, πάνω 25 κίτρινους σάκους των Ιταλικών Ταχυδρομείων, προφανώς για να τους μεταφέρει σε άλλο χώρο.

Ο επίορκος ταχυδρόμος θα πρέπει τώρα να απολογηθεί για την συμπεριφορά του, ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

Φωτό: AP Photo/Antonio Calanni

SHARE:

24Media Network