Κίνα: 20 “εισαγόμενα” κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

Κίνα: 20 “εισαγόμενα” κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες
Πολίτες με μάσκα στην Κίνα AP

Όλα τα κρούσματα εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών από το εξωτερικό αφού εισήλθαν στην κινεζική επικράτεια. Δεν διαπιστώθηκε κανένας θάνατος.

Στην ηπειρωτική Κίνα εντοπίστηκαν 20 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ως τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή (04/10), αριθμός αυξημένος σε σύγκριση με τα 16 που καταγράφονταν την προηγουμένη, ανακοίνωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Υγείας, διευκρινίζοντας ότι όλα ήταν «εισαγόμενα», ότι δηλαδή εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών από το εξωτερικό αφού εισήλθαν στην κινεζική επικράτεια.

Δεν διαπιστώθηκε κανένας θάνατος εξαιτίας της COVID-19.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αριθμός των ασυμπτωματικών φορέων οι οποίοι εντοπίστηκαν το ίδιο διάστημα αυξήθηκε σε 27 από 26 την προηγουμένη, αν και οι περιπτώσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται στα επιβεβαιωμένα κρούσματα που δημοσιοποιεί το Πεκίνο.

Επτά ασθενείς κρίθηκε ότι αποθεραπεύτηκαν και τους δόθηκαν εξιτήρια από νοσοκομεία, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει να ανέρχεται σε 80.628. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 208 ασθενείς σε κινεζικές δομές υγείας.

Επισήμως, η πανδημία του κορονοϊού στην Κίνα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 4.634 ανθρώπους επί συνόλου 85.470 ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα