Κίνα - Κορονοϊός: 21 κρούσματα μόλυνσης το τελευταίο 24ωρο - Όλα εισαγόμενα

Μια γυναίκα με μάσκα στην Κίνα, την εποχή του κορονοϊού
Μια γυναίκα με μάσκα στην Κίνα, την εποχή του κορονοϊού AP

Το τελευταίο 24ωρο στην Κίνα καταγράφηκαν 21 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό. Ο απολογισμός της επιδημίας στη χώρα ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς επί συνόλου 85.372 μολύνσεων.

Την ώρα που παγκοσμίως οι νεκροί από τον κορονοϊό ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν μόλις 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό ως τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή, από 14 μία ημέρα νωρίτερα. Όπως ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Υγείας, ήταν όλα «εισαγόμενα», κατά τον όρο του Πεκίνου όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό που διαπιστώνεται ότι έχουν προσβληθεί αφού εισέλθουν στην κινεζική επικράτεια.

Ο αριθμός των ασυμπτωματικών φορέων που εντοπίστηκαν μειώθηκε σε 14, από 26 την προηγουμένη, αν και αυτές οι περιπτώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στους αριθμούς των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που ανακοινώνει καθημερινά το Πεκίνο.

Ακόμη 12 ασθενείς κρίθηκε ότι ανέρρωσαν και τους δόθηκαν εξιτήρια από νοσοκομεία, με το σύνολο των ανθρώπων που θεωρείται ότι αποθεραπεύτηκαν να ανέρχεται σε 80.553. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 185 ασθενείς.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο απολογισμός της πανδημίας στην Κίνα, τη χώρα όπου μόλυνε για πρώτη φορά άνθρωπο ο κορονοϊός στα τέλη του Δεκεμβρίου — ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 85.372 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνα, Κορονοϊός, Covid-19, Νοσοκομεία
SHARE:

24Media Network