Κορονοϊός: Καραντίνα τέλος για τον Πρίγκιπα Κάρολο

Κορονοϊός: Καραντίνα τέλος για τον Πρίγκιπα Κάρολο
Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Aaron Chown/Pool Photo via AP

Επτά ημέρες αφότου ανακοινώθηκε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν βρίσκεται πλέον σε αυτοαπομόνωση καθώς είναι καλά στην υγεία του.

Η περιπέτεια του Πρίγκιπα Κάρολου φαίνεται πως έλαβε τέλος, καθώς μία εβδομάδα από την ημέρα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον εκτός αυτοπεριοριστικών μέτρων.

Ο 71χρονος Πρίγκιπας της Ουαλίας ανέπτυξε ήπια συμπτώματα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Σκωτία, όπου και διαγνώστηκε πως είχε προσβληθεί από τον ιό, με την ανακοίνωση του παλατιού να αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία του έχοντας ακολουθήσει κατά γράμμα το ιατρικό πρωτόκολλο.

“Έχοντας συμβουλευτεί το γιατρό του, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βγήκε από τον αυτοπεριορισμό”, ανέφερε η ανακοίνωση για τον Κάρολο, που είδε για την τελευταία φορά την Βασίλισσα Ελισσάβετ στις 12 Μαρτίου.

Από την πλευρά της η 72χρονη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, βρέθηκε αρνητική στον κορονοϊό αλλά θα χρειαστεί να βρίσκεται σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης ως το τέλος της εβδομάδας.

Σημειώνεται πως ο συνολικός αριθμός ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Σκωτία εξαιτίας του κορονοϊού είναι πλέον 47 ενώ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο τα θύματα της φονικής πανδημίας είναι 1.228 μέχρι στιγμής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version