Μακελειό στο Ελ Πάσο: Ο ήρωας που έσωσε παιδιά εν μέσω πυροβολισμών

Μακελειό στο Ελ Πάσο: Ο ήρωας που έσωσε παιδιά εν μέσω πυροβολισμών

Ο στρατιωτικός όταν είδε παιδιά να τρέχουν πανικόβλητα χωρίς τους γονείς τους δεν το σκέφτηκε στιγμή και αμέσως άρπαξε όσα μπορούσε και τα οδήγησε με ασφάλεια έξω από το πολυκατάστημα με την ιστορία του να γίνεται viral.

“Ήρωας” χαρακτηρίζεται ο στρατιωτικός Glen Oakley, που το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε και εκείνος ανάμεσα στα πυρά του μακελάρη στο Ελ Πάσο του Τέξας, όμως δεν δίστασε και αντί να τρέξει απλά για να σώσει τον εαυτό του προστάτευσε μια ομάδα παιδιών που πάνω στον πανικό που επικράτησε άρχισαν να τρέχουν μακριά από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όλα άρχισαν όταν βρισκόταν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο εμπορικό κέντρο Walmart για να ψωνίσει ένα μπλουζάκι και ένα παιδί άρχισε να φωνάζει πως υπάρχει ένας ένοπλος στο κτίριο.  Εκείνος αρχικά δεν το πίστεψε, ούτε και ο υπάλληλος του καταστήματος μέχρι που άκουσε τους πυροβολισμούς. Όπως είπε, αμέσως έβγαλε το όπλο του και πήρε στην αγκαλιά του όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε και τα οδήγησε με ασφάλεια στην έξοδο, χωρίς να χάσει χρόνο.

“Ήταν παιδιά που έτρεχαν χωρίς τους γονείς τους και χωρίς τα πράγματά τους. Μόλις βγήκαμε πήρα ένα φίλο μου και του περιέγραψα τι έγινε. Έτρεμα και ανησυχούσα πολύ. Μόλις βγήκα έδειξα την άδεια την άδεια οπλοφορίας μου για να μην νομίσει κάποιος από τους αστυνομικούς ότι πυροβολούσα εγώ” είπε ο άνδρας με τη όλη στάση του να χαρακτηρίζεται ηρωική από τους χρήστες των social media που αναπαράγουν την ιστορία του, επαινώντας τον. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα