Μαραντόνα: Όταν πίστεψαν πως άφησε κοκαΐνη στο “Big Brother 2001”

Μαραντόνα: Όταν πίστεψαν πως άφησε κοκαΐνη στο “Big Brother 2001”
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Το 2001 ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε μπει στο σπίτι του "Big Brother 2001" στην Αργεντινή. Ήταν τότε που πολλοί πίστεψαν ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας άφησε κοκαΐνη στους συμμετέχοντες.

Το Big Brother του 2001 ήταν το πρώτο χρονολογικά ριάλιτι του είδους του στην Αργεντινή. Τότε, σε ηλικία 36 ετών, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε κάνει την εμφάνισή του στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού“, προκαλώντας την τεράστια έκπληξη των συμμετεχόντων, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν ποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Όλοι τους τον αγκάλιασαν, τον φίλησαν και αδυνατούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Κάποια στιγμή, ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας έβγαλε κάτι από την τσέπη του και το έριξε στο γρασίδι. Ήταν τότε που, σύμφωνα με το Sport24.gr, πολλοί πίστεψαν πως ήταν κοκαΐνη. Το video συγκέντρωσε περισσότερο από 1,5 εκατ. προβολές.

Δημιουργήθηκε ένας μύθος, τον οποίο καιρό αργότερα έσπευσε να τελειώσει ο παραγωγός, Μάρκος Γκόρμπαν. Είχε φιλοξενηθεί σε ραδιοφωνική εκπομπή και ανέφερε αρχικά με δόση ειρωνίας:

“Θέλαμε να δώσουμε στα παιδιά κοκαΐνη ώστε να κάνουν σεξ στο σπίτι. Και φέραμε κάποιον σαν τον Μαραντόνα… Ώρα να πω τι πραγματικά συνέβη. Υπήρχαν πέντε αγόρια εκεί που κάπνιζαν και ήταν εξαρτημένοι. Τσιγάρα τους πήγε λοιπόν. Αν βλέπατε κάποια στιγμή ολόκληρο το Video, θα παρατηρούσατε ότι αργότερα άρχισαν να καπνίζουν”.

Ο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (26/11) σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα