Μέγκαν και Χάρι δεν πήραν άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ για το όνομα του μωρού

Μέγκαν και Χάρι δεν πήραν άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ για το όνομα του μωρού
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και Βασίλισσα Ελισάβετ AP

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν ρωτήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ για την ονομασία της κόρης τους, Λίλι, σύμφωνα με μαρτυρία που έρχεται από το εσωτερικό του Παλατιού. Η ιστορία του ονόματος.

Το δεύτερο παιδί τους καλωσόρισαν στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, οι οποίοι αποφάσισαν να το ονομάσουν Λίλιμπετ Νταϊάνα Μάουντμπάντεν-Γουίνδσορ. Πρόκειται για ένα συνδυασμό του ονόματος της Βασίλισσας Ελισάβετ και της αδικοχαμένης μητέρας του Πρίγκιπα.

Όμως, μια είδηση που έχει προκαλέσει αίσθηση και την οποία αποκάλυψε το BBC, αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ερωτήθηκε ποτέ για το όνομα του μωρού. Η είδηση αυτή έρχεται από το εσωτερικό του Παλατιού και αντικρούει τους ισχυρισμούς κοντινών προσώπων του ζευγαριού που υποστήριζαν ότι οι Μέγκαν και Χάρι είχαν μιλήσει με τη βασίλισσα πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και πως την είχαν ενημερώσει σχετικά με το όνομα.

Η Lilibet ήταν το ψευδώνυμο της Βασίλισσας από την παιδική της ηλικία

Το συγκεκριμένο ψευδώνυμο λέγεται πως επινοήθηκε όταν η τότε Πριγκίπισσα Ελισάβετ ήταν μικρό παιδί και δεν μπορούσε να προφέρει καλά το όνομά της. Έτσι λοιπόν ο παππούς της, ο Βασιλιάς Γιώργος Β, την αποκαλούσε τρυφερά Lilibet, μιμούμενος τις προσπάθειές της να προφέρει το όνομά της. Και έτσι έμεινε.

Διαψεύδει τις φήμες ο πρίγκιπας Χάρι

Ένα μυστήρια πλανάται γύρω από το όνομα Λίλι. Απαντώντας στις φήμες που ξεκίνησαν από το εσωτερικό του Παλατιού, πηγές του περιβάλλοντος του ζευγαριού επιμένουν, σύμφωνα με την Dailymail, ότι Χάρι και Μέγκαν είχαν συζητήσει με τη Βασίλισσα για την επιλογή του ονόματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα