Το Παλάτι υποβίβασε τους Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι λίγες ώρες μετά τη γέννηση της Λίλι

Το Παλάτι υποβίβασε τους Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι λίγες ώρες μετά τη γέννηση της Λίλι
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι 'έπεσαν' τέσσερις θέσεις, στη λίστα με την αναφορά των μελών της βασιλικής οικογένειας, ενάμιση χρόνο μετά την έξοδο τους από το Παλάτι. @2021 Yui Mok/Pool Photo via AP

Η επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογενείας είχε 'πέσει' για κάποιες εβδομάδες, γιατί ανανεωνόταν. Στην επιστροφή της στο διαδίκτυο, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, το ζευγάρι είχε 'γλιστρήσει' κάποιες θέσεις, στην αναφορά των μελών.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τη Λίλιμπετ Νταϊάνα Μάουντμπάντεν-Γουίνδσορ, η οποία ξεκάθαρα θα χρειαστεί κάποιο χρόνο να μάθει να γράφει το πλήρες όνομα της. Ήταν ένας συνδυασμός αυτού της Βασίλισσας Ελισάβετ και της αδικοχαμένης μητέρας του Πρίγκιπα. Παρεμπιπτόντως, η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσε ενθουσιασμένη με τα ευχάριστα νέα και τον ερχομό νέου μέλους, σε επίσημη ανακοίνωση.

Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωποι του Παλατιού είχαν κάνει κάτι που σχετιζόταν με το ζεύγος που εγκατέλειψε το Μπάκιγχαμ, όχι όμως και με τη γέννηση της Λίλι.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, η Μέγκαν και ο Χάρη ‘υποβιβάστηκαν’ στην επίσημη ιστοσελίδα της Μοναρχίας, εκεί όπου αναφέρονται οι πάντες και οι ρόλοι που έχουν αναλάβει. Μολονότι ανακοίνωσαν το Γενάρη του 2020 την απόφαση τους να αφήσουν πίσω τους τίτλους τους και ό,τι συνεπάγεται αυτών και από τις ΗΠΑ όπου ζουν τώρα είπαν πως ο λόγος της εξόδου ήταν η σωτηρία της ψυχής και της ζωής τους, το Παλάτι αποφάσισε να κάνει τώρα την αλλαγή στη λίστα των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η νέα ‘θέση’ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δεν είναι κάτω από τους Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον (κατ’ αρχάς είναι η Ελισάβετ, μετά ο Κάρολος, τρίτη η Καμίλα και μετά ο πρωτότοκος του Καρόλου μετά της συζύγου του), αλλά κάτω από την αδελφή του Πρίγκιπα Καρόλου, Πριγκίπισσα Άννα και τους αδελφούς του Πρίγκιπα Άντριου -που έχει γίνει συνώνυμο με τη λέξη ‘σκάνδαλο’- και Πρίγκιπα Έντουαρντ.

Επίσης, έγιναν αλλαγές στα βιογραφικά των Μέγκαν και Χάρι που πια αναφέρουν πως ‘μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Βορίου Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούν τις υποχρεώσεις τους προς τη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους υποστηρικτές τους”. Προ της αλλαγής, το site είχε τεθεί ‘εκτός λειτουργίας’ για κάποιες εβδομάδες. Στο comeback υπήρχε η αλλαγή που έγινε αντιληπτή από τα διεθνή μέσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα