Μις Ουκρανία: Όλη η αλήθεια για το αν εντάχθηκε στο στρατό - Οι αναρτήσεις της στο Instagram

Η Μις Ουκρανία Αναστασία Λένα
Η Μις Ουκρανία Αναστασία Λένα INSTAGRAM / @ANASTASIIA.LENNA

Η Μις Ουκρανία Αναστασία Λένα δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες κρατά όπλο. Τι εξηγεί σε όσους υπέθεσαν πως εντάχθηκε στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσει κατά των Ρώσων.

Να διευκρινίσει το εάν έχει ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας θέλησε η Μις Ουκρανία Αναστασία Λένα, μετά την ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές μέρες, η οποία είχε γίνει viral.

Συγκεκριμένα, πριν από μία βδομάδα, η Μις Ουκρανία είχε δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες της στις οποίες κρατούσε όπλο, γράφοντας τα hashtags "#standwithukraine" και "#handsoffukraine", με αποτέλεσμα οι ακόλουθοί της να υποθέσουν πως κατατάχθηκε στο στρατό για να πολεμήσει.

ADVERTISING

Το viral post της Μις Ουκρανία

Η νέα ανάρτηση - απάντηση του μοντέλου

Με νέα ανάρτησή της στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με πολεμικές εικόνες, η Αναστασία Λένα ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενταχθεί στο στρατό και πως η προηγούμενη ανάρτησή της, σκοπό είχε να εμπνεύσει και να στηρίξει όσους πολεμούν εναντίον των Ρώσων, γυναίκες και άντρες, καθώς και να μιλήσει για την κατάσταση στη χώρα της.

"Δεν είμαι στρατιωτικός, απλώς γυναίκα, απλά κανονικός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος, όπως όλοι οι άνθρωποι της χώρας μου. Όλες οι φωτογραφίες στο προφίλ μου είναι για να εμπνεύσω τους ανθρώπους. Είχα μια κανονική ζωή μόλις την Τετάρτη, όπως εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν κάνω καμία προπαγάνδα εκτός από το να δείξω ότι η γυναίκα μας στην Ουκρανία είναι δυνατή, με αυτοπεποίθηση και ισχυρή. Εκτιμώ κάθε προσοχή και υποστήριξη προς τη χώρα μου, όλους τους ανθρώπους στην Ουκρανία που παλεύουμε καθημερινά ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα. Θα νικήσουμε! Γεννήθηκα και ζω στο Κίεβο. Αυτή είναι η πόλη μου. Η Ουκρανία είναι η χώρα μου. Στις 24 Φεβρουαρίου η Ρωσική Ομοσπονδία πάτησε στα εδάφη μας και αρχίζει να σκοτώνει πολίτες, γυναίκες, παιδιά. Μιλάω σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου! Σταματήστε τον πόλεμο στην Ουκρανία! Κανείς δεν πρέπει να πεθάνει! Μπορούμε να τα σταματήσουμε όλα αυτά μαζί", ανέφερε η Μις Ουκρανία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόλεμος στην Ουκρανία, Ουκρανία, Ρωσία, Instagram
SHARE:

24Media Network