Μητσοτάκης: Ξέρω ότι σας λένε Μπαϊντενόπουλο, θα μπορούσαν να σας λένε και Μπαϊντενάκη

Μητσοτάκης: Ξέρω ότι σας λένε Μπαϊντενόπουλο, θα μπορούσαν να σας λένε και Μπαϊντενάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του πρωθυπουργού ap

Αστειεύτηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός με αφορμή το παρατσούκλι του Αμερικανού προέδρου "Μπαϊντενόπουλος". "Θα μπορούσαν να σας λένε και Μπαϊντενάκη" είπε κάνοντας μια έμμεση αναφορά στην καταγωγή του.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού και με αφορμή τα 201 χρόνια από την απαρχή της ελληνικής επανάστασης.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο Τζο Μπάιντεν αστειεύτηκε με αφορμή το παρατσούκλι “Μπαϊντενόπουλος” εξηγώντας πως προέρχεται από την εποχή που ήταν βουλευτής στο Ντέλαγουερ. Ο ίδιος ανέφερε ότι προέκυψε καθώς έπαιρνε το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Από τη μεριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειεύτηκε κι αυτός με το παρατσούκλι του Αμερικανού προέδρου σημειώνοντας πως “Θα μπορούσαν να σας λένε και Μπαϊντενάκη” κάνοντας μια έμμεση αναφορά στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

“Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω κ. Πρόεδρε λέγοντας ότι έχετε πολλούς Ελληνοαμερικανούς φίλους και τους βλέπετε εδώ σε πολλά από τα πρόσωπα των καλεσμένων. Ξέρω ότι σας λένε Μπαϊντενόπουλο για κάποιο λόγο. Αν και ίσως να σας λένε Μπαϊντενάκη. Θα ήταν καλύτερο” σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα