Ο Μπάιντεν κατηγορεί τον Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία του κορονοϊού

Ο Μπάιντεν κατηγορεί τον Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία του κορονοϊού
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν AP

"Δεν αποτελεί δυστυχώς έκπληξη ότι ο ιός συνεχίζει ανελέητος την πορεία του, ανεξέλεγκτα στη χώρα, ακόμα και στον ίδιο τον Λευκό Οίκο", ανέφερε ακόμα ο Τζο Μπάιντεν.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία του νέου κορονοϊού, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει να τη «θέσει υπό έλεγχο».

«Δεν ήταν ένα λάθος του Μίντοους», απάντησε ο Τζο Μπάιντεν, σε ένα δελτίο τύπου. «Ήταν μια ειλικρινής διαπίστωση της στρατηγικής του προέδρου Τραμπ μετά την έναρξη της κρίσης: να σηκώσουν τη λευκή σημαία της ήττας και να ελπίζουν ότι εάν αδιαφορήσουμε, ο ιός θα φύγει. Αυτό δεν συνέβη και δεν θα συμβεί», συμπλήρωσε.

«Δεν αποτελεί δυστυχώς έκπληξη ότι ο ιός συνεχίζει ανελέητος την πορεία του, ανεξέλεγκτα στη χώρα, ακόμα και στον ίδιο τον Λευκό Οίκο», συμπλήρωσε ο Τζο Μπάιντεν κι ενώ ο προσωπάρχης του αντιπροέδρου και τουλάχιστον 2 άνθρωποι της ομάδας του διαγνώστηκαν χθες θετικοί στον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Να τι θα κάνουμε. Δεν θα θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία, θα ελέγξουμε ότι μπορούμε να έχουμε εμβόλια», δήλωσε σήμερα στο CNN ο Μαρκ Μίντοους, ο προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα