Μυστήριο με 18χρονο ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας που βρέθηκε νεκρός

Μυστήριο με 18χρονο ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας που βρέθηκε νεκρός

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν βρέθηκε νεκρός στη ρωσική πρωτεύουσα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος κατέληξε εξαιτίας υποθερμίας.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Αλεξέι Λομάκιν που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ρωσικής ομάδας έχασε τη ζωή του!

Η μητέρα του Λομάκιν αναζητούσε τον γιο της από τις 30 Νοεμβρίου. Όπως ανέφερε η ίδια, ο Αλεξέι Λομάκιν είχε πάει στις εγκαταστάσεις της Λοκομοτίβ για εξετάσεις και έπειτα βγήκε να ξενυχτήσει μ' έναν φίλο του ονόματι Ιβάν.

ADVERTISING

Από τις 30 Νοεμβρίου, λοιπόν, η άτυχη μητέρα έχασε τα ίχνη του γιου της, ενώ ο φίλος του της εξομολογήθηκε ότι επειδή ήπιαν πολύ δεν θυμόταν που είχαν περάσει το βράδυ που χάθηκε ο νεαρός.

Επίσης, το κινητό και η τσάντα του Λομάκιν βρέθηκαν στο πίσω καθίσματα ενός ταξί με τον οδηγό να λέει στη μητέρα του παίκτη ότι το παιδί της τα είχε ξεχάσει και δεν γνώριζε κάτι παραπάνω για να τη βοηθήσει.

Πλέον, διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του 18χρονου με τις πρώτες πληροφορίες να επισημαίνουν ότι ο μέσος της Λοκομοτίβ έχασε τη ζωή του λόγω υποθερμίας. Πάντως, σύμφωνα με αρκετά ρωσικά μίντια, η μητέρα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι ο γιος της έκανε χρήση μίας ουσίας (για ιατρικούς λόγους) η οποία τον έκανε να συμπεριφέρεται περίεργα.

Πηγή: 

Sport 24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία
SHARE:

24Media Network