Νέα Ζηλανδία: Γάτος – κλέφτης έχει ρημάξει μια ολόκληρη γειτονιά

Νέα Ζηλανδία: Γάτος – κλέφτης έχει ρημάξει μια ολόκληρη γειτονιά
Φωτο αρχείου. Getty Images/iStockphoto

Απο δαντελωτά εσώρουχα μέχρι ναρκωτικά κλέβει ο Κιθ, ο γάτος μιας οικογένειας στη Νέα Ζηλανδία.

Διάσημος έχει γίνει ο Κιθ, ο γάτος της Ginny και τους David Rumbold, λόγω της κλεπτομανίας του την οποία εκδηλώνει στη γειτονιά του, σε πόλη της Νέας Ζηλανδίας.

Η εγκληματική δραστηριότητα του Κιθ άρχισε πριν απο τρία χρόνια, σύμφωνα με τον Guardian, όταν άρχισε να κλέβει εσώρουχα από αυλές σπιτιών και τα οποία πήγαινε, γεμάτος περηφάνια, στους κηδεμόνες του ως λάφυρα.

Εκτός απο εσώρουχα τους έχει πάει ακόμα και ζωντανά χέλια που άρπαξε απο το κοντινό ποτάμι.

Με το πέρασμα του χρόνου οι φιλοδοξίες του μεγάλωσαν. Σύμφωνα με το ζευγάρι που τον φιλοξενεί, τις τελευταίες εβδομάδες ο 5χρονος μαύρος γάτος τούς έχει πάει ένα σακουλάκι με άγνωστη λευκή σκόνη και ένα εργαλείο καπνίσματος κάνναβης. Συνεχίζει να προτιμάει τα εσώρουχα καθώς δεν σταματά να τους πηγαίνει σουτιέν και κιλότες.

Αστειευόμενη η Ginny Rumbold είπε πως του ζήτησε να δείχνει προτίμηση σε διαμάντια και μετρητά, αλλά μέχρι τώρα δεν της έχει φέρει τίποτα απο τα δυο.

Το ζευγάρι έχει τοποθετήσει έξω απο την πόρτα του σπιτιού του δύο μεγάλα κουτιά με τα κλοπιμαία έτσι ώστε οι γείτονες να παίρνουν αυτό που τους έκλεψε ο Κιθ. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει εμποδίσει μέχρι στιγμής τον Κιθ από το να ξανακλέψει τα ίδια αντικέιμενα. Το αγαπημένο του μάλιστα είναι ένα ζευγάρι μπότες ενός συγκεκριμένου γείτονα, παρά το γεγονός οτι ειναι πάρα πολύ βαριές. Ο Κιθ βρίσκει τον τρόπο και μεταφέρει μια μπότα τη φορά.

Οι γείτονες πιο πολύ το διασκεδάζουν παρά ενοχλούνται απο τον Κιθ. Ωστόσο τα τελευταία κλοπιμαία κέντρισαν το ενδιαφέρον των αρχών.

Όπως είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας “ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το τελευταίο εύρημα του Κιθ, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για το κάπνισμα κάνναβης. Θα πάρουμε το εργαλείο και θα ρωτήσουμε τον Κιθ πού το βρήκε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα