Νέο βίντεο φρίκης με βασανισμό γάτας

Νέο βίντεο φρίκης με βασανισμό γάτας

Ο ψυχοπαθής βασανιστής γάτων, ξαναχτύπησε. Εντοπίστηκε δεύτερο βίντεο, όπου πνίγει γατάκι σε μπανιέρα. Αμοιβή για τη σύλληψή του προσφέρει η PETA

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δεύτερο γατάκι  από τον ίδιο αρρωστημένο άνδρα από το Islington του  βόρειου  Λονδίνου.

Στο βίντεο που το ονόμασε "Bathtime lol"  βλέπουμε ένα  τρομοκρατημένο γατάκι δεμένο σε ένα κοντάρι σκούπας να πνίγεται μέσα στη μπανιέρα.

Το βίντεο αποκάλυψε η Βρετανική The Sun και  είχε αναρτηθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον χρήστη  jasminethecat666.

Οι εικόνες είναι τόσο βίαιες καθώς βλέπουμε το γατάκι να προσπαθεί μανιωδώς να σωθεί την ώρα που βρίσκεται στον πάτο της μπανιέρας που είναι γεμάτη με νερό!

Ο ίδιος ψυχοπαθής είχε αναρτήσει το βίντεο που είχε  ονομάσει "Python Christmas".

Σε αυτό  το  νεαρός  κρατούσε  την άτυχη γατούλα, Γιασμίν, μέσα σε ένα κόκκινο καπέλο του Αη Βασίλη και την  είχε τοποθετήσει  στο κρεβάτι όπου κάτω από το μαξιλάρι βρισκόταν  ένας τεράστιος κίτρινος πύθωνας.

Στο  βίντεο το άτυχο γατάκι περπατάει πάνω στο κρεβάτι και πλησιάζει προς το μέρος που κρύβεται ο πύθωνας όταν ο αρρωστημένος νεαρός του αποσπά τη προσοχή και γυρίζει τη πλάτη στο κίνδυνο με αποτέλεσμα ο πύθωνας να το αρπάξει και να σφίξει μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον αρρωστημένο άνδρα, ο οποίος ανέβασε το βίντεο σε κάποια  ιστοσελίδα ονόματι Flix.

Για την αποτρόπαια πράξη του θα τιμωρηθεί μόνο με εξάμηνη φυλάκιση και πρόστιμο 20.000 λιρών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η  PETA προσφέρει αμοιβή ύψους 2,000 λιρών σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη του νεαρού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αρρωστημένο μυαλό τάισε πύθωνα με γατάκι

SHARE:

24Media Network