Ο Πάολο Κοέλιο διέγραψε τα αρχεία παιδικού βιβλίου που ετοίμαζε με τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Πάολο Κοέλιο διέγραψε τα αρχεία παιδικού βιβλίου που ετοίμαζε με τον Κόμπι Μπράιαντ
Κόμπι Μπράιαντ και Πάουλο Κοέλιο AP

Ο Πάολο Κοέλιο ετοίμαζε μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ ένα βιβλίο για παιδιά. Όμως, η τραγική είδηση του θανάτου του σταρ του NBA, έβαλε τέλος σε ένα πολύ όμορφο σχέδιο.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο δούλευαν μαζί για τη συγγραφή ενός παιδικού βιβλίου, όμως η είδηση του θανάτου του σπουδαίου μπασκετμπολίστα, έβαλε τέλος στα σχέδιά τους, με τον συγγραφέα να ανακοινώνει πως διέγραψε τα αρχεία που μέχρι τώρα είχαν συνθέσει.

Όπως αναφέρει στο Associated Press, την Δευτέρα, Ο 72χρονος νοβελίστας, οι δυό τους είχαν ξεκινήσει να συζητάνε για το project το 2016, όταν ο Κόμπι αποσύρθηκε ύστερα από την 20ετη του καριέρα στο NBA. Λίγους κιόλας μήνες μετά, ξεκίνησαν τη συγγραφή.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του ο Κοέλιο ανακοίνωσε: “Διέγραψα τα αρχεία. Δεν είχε κανένα νόημα να εκδώσω το βιβλίο χωρίς αυτόν. Αυτό δεν με αποτρέπει από το να γράψω μια μέρα ένα βιβλίο για όλα όσα έμαθα από τον Κόμπι και το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν. Όμως χωρίς αυτόν, το παιδικό βιβλίο δεν είχε πια νόημα”.

Η απόφαση του συγγραφέα απογοήτευσε πολλούς από τους θαυμαστές του Κόμπι, οι οποίοι ύστερα από τα τραγικά νέα, περίμεναν “ως λύτρωση” την έκδοση του βιβλίου.

“Τον Κόμπι, πάντα τον ενδιέφερε η συγγραφή ενός βιβλίου, το οποίο θα αποτελούσε το θετικό παράδειγμα για τα παιδιά και ειδικά γι’ αυτά που ξεκινάνε από χαμηλά”, τόνισε ο νομπελίστας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version