Phillip Schofield: Ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι γκέι μετά από 27 χρόνια γάμου

Phillip Schofield: Ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι γκέι μετά από 27 χρόνια γάμου
Ο Phillip Schofield Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο οικοδεσπότης της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής "This Morning" και πατέρας δύο παιδιών μίλησε "ανοιχτά" για τον εσωτερική μάχη που έδινε εδώ και χρόνια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη βρετανική κοινή γνώμη η είδηση ότι ο διάσημος 57χρονος παρουσιαστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής του ITV «This Morning» Phillip Schofield, είναι γκέι. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω μίας μακροσκελούς και συναισθηματικά φορτισμένης ανάρτησής του στο Instagram.

Ο Schofield – που είναι παντρεμένος τα τελευταία 27 χρόνια και έχει δύο κόρες, ηλικίας 27 και 24 ετών – μίλησε για την «εσωτερική μάχη» στην οποία είχε εγκλωβιστεί, υποφέροντας για χρόνια και δήλωσε έτοιμος να «γιορτάσει» και να νιώσει υπερήφανος για τη σεξουαλικότητά του.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην φαινομενικά τέλεια ζωή ενός ανθρώπου, τι θέματα αντιμετωπίζει ή την κατάσταση της ευημερίας του – και έτσι δεν θα ξέρετε τι με ″τρώει″ τα τελευταία χρόνια. Με τη δύναμη και την υποστήριξη της συζύγου και των παιδιών μου, έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι είμαι ομοφυλόφιλος» έγραψε

Περιγράφοντας τη γυναίκα του ως «απίστευτη» και την «πιο καλοσυνάτη ψυχή που έχει συναντήσει ποτέ» ο Schofield εξήρε επίσης τις «εκπληκτικές» κόρες του, προσθέτοντας: «Τόσο η δική μου οικογένεια όσο και της Στεφ με έπληξαν με την αγάπη τους, την άμεση αποδοχή και την υποστήριξη. Φυσικά, ανησυχούν για την Στεφ, αλλά ξέρω ότι θα μας στηρίξουν και τους δύο. Οι φίλοι μου είναι οι καλύτεροι, ειδικά η Χόλι [Ουίλομπι, συμπαρουσιάστρια του στην πρωινή εκπομπή] , που ήταν τόσο ευγενική και συνετή – και που με αγκάλιασε καθώς έκλαιγα με αναφιλητά στον ώμο της. Στην ITV, δεν μπορούσα να ελπίζω ότι θα συνεργαστώ με πιο θαυμάσιες, υποστηρικτικές ομάδες».

 

Λίγο μετά τη δημοσίευση, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής, όπου με τη συμπαρουσιάστρια και στενή του φίλη, Χόλι Γουίλομπι, συζήτησαν για το θέμα, με τον Schofield να ξεσπάει σε δάκρυα.

Ο ίδιος μίλησε για την ανακούφιση που αισθάνεται, μετά το «coming out», καθώς συχνά δεν ένιωθε και του άρεσε ο εαυτός του, ενώ περιγράφοντας την αντίδραση της οικογένειάς του, είπε πως νιώθει πόνο και σύγχυση για όσα τους προκαλεί η αποκάλυψη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα