Pornhub: Αφαίρεσε όλα τα βίντεο των μη επιβεβαιωμένων χρηστών του

Pornhub: Αφαίρεσε όλα τα βίντεο των μη επιβεβαιωμένων χρηστών του
Pornhub shutterstock

Εκατομμύρια βίντεο μη επιβεβαιωμένων χρηστών του, αφαίρεσε το Pornhub εν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει περί παράνομου περιεχομένου.

Σε αφαίρεση της πλειονότητας των βίντεο των μη επιβεβαιωμένων χρηστών του, προχώρησε το Pornhub, μετά από από μια σειρά καταγγελιών για παράνομο περιεχόμενο.

Το θέμα προέκυψε όταν οι New York Times κατηγόρησαν τον ιστότοπο με βίντεο για ενήλικες ότι “γέμισε” με περιεχόμενο με κακοποίηση παιδιών και με βιασμούς. Επακόλουθο ήταν πριν λίγες μέρες, η Mastercard να σταματήσει την συνεργασία της με το Pornhub, η οποία υποστηρίζει ότι τα νέα μέτρα που έλαβε είναι πιο αυστηρά από οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η κίνηση της ιστοσελίδας σημαίνει ότι μόνο τα βίντεο που μεταφορτώνονται από επαληθευμένους συνεργάτες περιεχομένου και άτομα που εμφανίζονται στα βίντεο, που είναι μέλη του, παραμένουν σε αυτή.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του περιεχομένου του ιστότοπου έχει ανέβει από μη επαληθευμένα μέλη. Εκατομμύρια βίντεο καταργήθηκαν ως αποτέλεσμα της νέας πολιτικής.

Το Pornhub ισχυρίζεται επίσης ότι στοχοποιείται από οργανισμούς που θέλουν να καταργήσουν την πορνογραφία, αντί να αξιολογείται βάσει της αξίας του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα