Ρόμπερτ Ντε Νίρο: “Ο ηλίθιος Τραμπ δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και την πληρώνουμε εμείς”

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: “Ο ηλίθιος Τραμπ δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και την πληρώνουμε εμείς”
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο Richard Shotwell/Invision/AP

Πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο σε μα μελλοντική ταινία με θέμα την πανδημία δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκοντας. Σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο “Late Show” με τον Στίβεν Κόλμπερτ εμφανίστηκε από το σπίτι του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μίλησε για το πώς περνάει τον καιρό της καραντίνας. «Διαβάζω πολλά σενάρια, κάνω λίγη δουλειά και προσπαθώ να παραμείνω ζωντανός» τόνισε. Ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός εξέφρασε την εκτίμησή του για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί, για άλλη μια φορά, στον Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς στην κρίση του κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Ντε Νίρο δήλωσε πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης σε μια μελλοντική ταινία για την πανδημία του κορονοϊού και τον επαίνεσε για τη δράση του: «Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος. […] Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν, αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι. Κάνει εξαιρετική δουλειά» είπε.

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ο ηλίθιος»: «Θα είχαμε επιβιώσει πολύ καλύτερα σε αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε γι’ αυτό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές, αλλά όχι όπως τώρα» δήλωσε ο Ντε Νίρο.

Περιέγραψε την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον κορονοϊό ως «απαίσια», ο Ντε Νίρο σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί. Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια. Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός, λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει το θάρρος να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα. Τι αξίζει για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους για να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο ώστε να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα