Σαγκάη: Πανικός στο αεροδρόμιο μετά από κρούσμα σε εργαζόμενο

Σαγκάη: Πανικός στο αεροδρόμιο μετά από κρούσμα σε εργαζόμενο
Χάος στο αεροδρομίο της Σαγκάης AP

Χάος επικράτησε σε αεροδρόμιο της Σαγκάης όταν εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο. Επιβάτες επιχείρησαν να διαφύγουν προς κάθε κατεύθυνση.

Άνθρωποι με προστατευτικές στολές προσπαθούν να κατευθύνουν ένα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων στα υπόγεια του αεροδρομίου της Σαγκάης για να υποβληθούν σε τεστ για την Covid-19.

Αυτή ήταν η αρχή του χάους που θα ακολουθούσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σανγκάης, καθώς ο κόσμος ανησυχούσε πως θα τον κρατούσαν υποχρεωτικά σε 14ήμερα καραντίνα.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να προσπαθούν να διαφύγουν προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το CNN ένας υπάλληλος του αεροδρομίου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Όλοι όσοι ήταν στο αεροδρόμιο έπρεπε να οδηγηθούν στο υπόγειο για να υποβληθούν σε τεστ. Κανείς όμως δεν ήθελε να παραμείνει σε καραντίνα 2 εβδομάδων, κι έτσι προσπάθησαν να το σκάσουν, σπρώχνοντας τους υπευθύνους ασφαλείας ή βρίσκοντας εναλλακτικές διαδρομές για την έξοδο.

Ο κόσμος ήταν εξάλλου πολύ περισσότερος, δημιουργώντας ένα ανθρώπινο ποτάμι που δεν μπορούσαν να ανακόψουν οι λιγοστοί φύλακες.

Πάνω από 17.000 άνθρωποι υποβλήθηκαν στο τεστ, ενώ τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά για περισσότερους από 11.500 μέχρι στιγμής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα