Καζακστάν: Άνδρας έσωσε τρίχρονη που κρεμόταν από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας

Καζακστάν: Άνδρας έσωσε τρίχρονη που κρεμόταν από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας
Στιγμιότυπο από τη διάσωση video printscreen

Οι αγωνιώδεις στιγμές κατά τις οποίες ένας 37χρονος σώζει τρίχρονο κορίτσι που κρεμόταν από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας στο Καζακστάν. Δείτε το βίντεο.

Ένας 37χρονος άνδρας από το Καζακστάν πριν από μερικές ημέρες έσωσε ένα τρίχρονο κοριτσάκι που κρεμόταν από παράθυρο του 8ου όροφο μιας πολυκατοικίας στην πρωτεύουσα Νουρ Σουλτάν.

Η τρίχρονη είχε μείνει μόνη στο σπίτι το πρωί της 11ης Μαΐου, καθώς η μητέρα της είχε πάει για ψώνια. Χρησιμοποιώντας μαξιλάρια και παιχνίδια, η μικρή κατάφερε να σκαρφαλώσει στο περβάζι του παραθύρου του διαμερίσματος στον 8ο όροφο, ωστόσο γλίστρησε και κατέληξε να κρέμεται στο κενό.

Οι φωνές του κοριτσιού είχαν ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περαστικοί κάτω από την πολυκατοικία. Ο Σαμπίτ Σοντακμπάγιεφ και ένας φίλος του, πηγαίνοντας στη δουλειά, πρόσεξαν το πλήθος και συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί. Ο 37χρονος πατέρας 4 παιδιών έτρεξε στο κτίριο και χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος που βρίσκεται κάτω από εκείνο της οικογένειας του κοριτσιού. Στη συνέχεια, σκαρφάλωσε έξω από το παράθυρο για να σώσει το κορίτσι.

Οι αρχές της πόλης απένειμαν στον Σοντακμπάγιεφ ένα μετάλλιο, και τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι θα του παραχωρηθεί ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος ζούσε μέχρι σήμερα μόνος στο Νουρ Σουλτάν και έστελνε χρήματα στους δικούς του, που έχουν μείνει πίσω στην Κιζιλόρντα.

Δείτε παρακάτω το σοκαριστικό βίντεο της διάσωσης:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα