Τουρκία: Το θερινό παλάτι του Ερντογάν απέναντι από τη Ρόδο

Τουρκία: Το θερινό παλάτι του Ερντογάν απέναντι από τη Ρόδο
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

Την εξοχική κατοικία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Μαρμαρίδα θα την ζήλευε και ο πιο ισχυρός μεγιστάνας του κόσμου.

Δεν είναι μόνο το προεδρικό παλάτι στην Άγκυρα για το οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει επικριθεί σφόδρα στη χώρα του. Είναι και η θερινή του βίλα, στη Μαρμαρίδα (απέναντι από τη Ρόδο) η οποία είναι της ίδιας χλιδής αλλά για την οποία δεν είχαν διαρρεύσει μέχρι πρότινος πολλές λεπτομέρειες.

Πλέον όμως υπάρχουν οι σχετικές λεπτομέρειες αλλά και εικόνες οι οποίες “ανέβηκαν” στο Τwitter τη Δευτέρα και έχουν δημιουργήσει σχετικό θόρυβο.

Το όλο συγκρότημα αποτελείται από πέντε συνολικά κτίρια τα οποία εκτείνονται σε μία επιφάνεια συνολικού μεγέθους 85.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η συνολική αξία του οικήματος, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο site του αρχιτέκτονα που ανέλαβε το σχεδιασμό του φτάνει στα 640 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 73 εκατομμύρια δολάρια!

Η…εξοχική κατοικία του Τούρκου προέδρου διαθέτει εκτός των άλλων ιδιωτική παραλία, πισίνα, ακόμα και αίθουσες συνεδριάσεων σε περίπτωση που προκύψει έκτακτο γεγονός και ο Ερντογάν δεν προλαβαίνει να μετακινηθεί στην Αγκυρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα