Νέο ηχητικό ‘καίει’ τον Τραμπ: Είναι ok να λες την κόρη μου ‘κωλ…α’

default image

Λίγες ώρες πριν το δεύτερο debate, είδαν το φως νέες δηλώσεις του Τραμπ. Τι λέει για την αγαπημένη κόρη του, Ιβάνκα, τις γυναίκες άνω των 35 και τη συμμετοχή σε ερωτικό τρίο (Vid+Pics)

Νέες δηλώσεις με χυδαίο και ταπεινωτικό περιεχόμενο για τις γυναίκες, του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή, λίγες ώρες πριν τη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση με την αντίπαλό του, των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον (05:00 ώρα Ελλάδας).

Το CNN αποκάλυψε διαλόγους του Τραμπ με τον αθυρόστομο ραδιοφωνικό παραγωγό του αμερικανικού δικτύου Χάουαρντ Στερν, στους οποίους ο επιχειρηματίας επιτρέπει σεξιστικά σχόλια ακόμα και σε βάρος της αγαπημένης του κόρης, Ιβάνκα, την οποία χαρακτηρίζει “κωλ…α”.

Δεν δίστασε, επίσης, να δώσει “ανατριχιαστικές” λεπτομέρειες για την σεξουαλική του ζωή, ενώ συστήνει στους άνδρες να αφήνουν τις γυναίκες, όταν αυτές ξεπερνούν τα 35 τους έτη, “στοχεύοντας” μικρότερες.

Η αισθησιακή εμφάνιση της Ιβάνκα

Σε περισσότερες από μία συνεντεύξεις του με τον Στερν, ο Τραμπ αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ιβάνκα, σχολιάζοντας και το μέγεθος του στήθους της.

Τον Οκτώβριο του 2006, είπε ότι η Ιβάνκα είναι πιο αισθησιακή από ποτέ, με τον Στερν να τον ρωτάει αν έχει κάνει αυξητική στήθους. Ο Τραμπ, από την πλευρά του, έσπευσε να τον διαβεβαιώσει ότι ουδέποτε υποβλήθηκε η κόρη του στη συγκεκριμένη επέμβαση.

«Ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα αισθησιακή», του απάντησε ο Τραμπ. «Είναι ψηλή κι έχει εκπληκτική ομορφιά».

Σε μία άλλη συνέντευξή του, τον Σεπτέμβριο του 2004, ο Στερν ρώτησε τον Τραμπ αν μπορεί να αποκαλεί την Ιβάνκα “κωλ…α”, με τον τελευταίο να απαντά καταφατικά.

«Η κόρη μου Ιβάνκα, είναι όμορφη», λέει ο Τραμπ. «Μπορώ να το πω αυτό; Είναι κωλ..α “, απαντά ο Στερν, με τον Τραμπ να λέει “ναι”.

 

“Καλές οι γυναίκες μέχρι τα 35 τους. Μετά βρίσκεις νεότερες”

Στις συνεντεύξεις του με τον Στερν, ο Τραμπ υποστηρίζει ότι πρέπει να αφήνεις τις γυναίκες μετά από μία συγκεκριμένη ηλικία και να βγαίνεις με μικρότερες.

Το 2002, ο Τραμπ χαρακτήρισε τα 30, την καλύτερη ηλικία, σημειώνοντας ότι αυτό ισχύει μέχρι τα 35 τους ενώ το 2006, ο Στερν τον ρώτησε “Νομίζεις ότι μπορείς τώρα να χτυπάς 24χρονες;”, με τον Τραμπ να απαντάει “Απολύτως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα”.

Όσον αφορά στην σεξουαλική του ζωή, το 2008 δήλωσε ότι εξακολουθεί να κάνει “πολύ σεξ” με την σύζυγό του, Μελάνια. Σε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο συμπαραγωγός του Στερν, Άρτι Λανγκ ρώτησε τον Τραμπ αν έχει κάνει ποτέ τρίο, με τον τελευταίο να απαντάει θετικά.

Πηγή: cnn.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα