Τσετσένος ηγέτης σε Έλον Μασκ: “Μη τα βάλεις με τον Πούτιν, θα σε πλακώσει στο ξύλο”

Τσετσένος ηγέτης σε Έλον Μασκ: “Μη τα βάλεις με τον Πούτιν, θα σε πλακώσει στο ξύλο”
Ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ Pavel Golovkin, file/AP Photo

Την αντίδραση του επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ προκάλεσε το "κάλεσμα" του Έλον Μασκ προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν να αναμετρηθούν. Άλλαξε το όνομά του σε Elona ο επιχειρηματίας αφού τον αποκάλεσε θηλυπρεπή.

Θέση στη διαδικτυακή διαμάχη μεταξύ του Έλον Μασκ και του Βλαντίμιρ Πούτιν έσπευσε να πάρει ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στο Telegram, συμβούλευσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla και δισεκατομμυριούχο να μην τα “βάλει” με τον Ρώσο πρόεδρο.

Σημειώνεται ότι πριν μερικές ημέρες, ο Έλον Μασκ αντιδρώντας στη ρωσική εισβολή προκάλεσε σε “μονομαχία” τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μέσω του Telegram, ο Ραμζάν Καντίροφ είπε στον Έλον Μασκ να μη συγκρίνει τη δύναμή του με αυτή του Πούτιν, καθώς όπως είπε, “βρίσκεστε σε δυο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες”, αποκαλώντας τον έναν αδύναμο αντίπαλο και προειδοποιώντας τον πως ο Ρώσος πρόεδρος θα τον διαλύσει στο ξύλο.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ραμζάν Καντίροφ Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP


“Επομένως, θα χρειαστεί να δυναμώσετε αυτούς τους μύες για να μετατραπείτε από την ευγενική (θυληπρεπή) Έλονα στον βάναυσο Έλον που πρέπει να είστε”, έγραψε ο Καντίροφ προτείνοντάς του μάλιστα τρεις ακαδημίες εκπαίδευσης στην Τσετσενική Δημοκρατία όπου ο Musk θα μπορούσε να εκπαιδευτεί για τη “μονομαχία” με τον Πούτιν.

“Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ως ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, η Elona, δηλαδή ο Elon”, κατέληξε ο Τσετσένος ηγέτης.

Η απάντηση του Έλον Μασκ ήταν άμεση και μέσω του Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla ευχαρίστησε τον Καντίροφ για τις συμβουλές, έγραψε ωστόσο πως σε περίπτωση που λάβει μία τόσο εξαιρετική προπόνηση αυτό θα του δώσει σαφές πλεονέκτημα. “Εάν φοβάται (ο Πούτιν) να παλέψουμε, θα συμφωνήσω να χρησιμοποιήσω μόνο το αριστερό μου χέρι και δεν είμαι καν αριστερόχειρας”, έγραψε ο Έλον Μασκ, ο οποίος έκλεισε το μήνυμά του ως “Elona”, ενώ δεν δίστασε να μετατρέψει σε θυληκό και το όνομά του στο Twitter.

Elon Musk Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα