Απεχθές: Τυφλή 15χρονη βιάστηκε από δύο δασκάλους της με προβλήματα όρασης στην Ινδία

Απεχθές: Τυφλή 15χρονη βιάστηκε από δύο δασκάλους της με προβλήματα όρασης στην Ινδία
Εικόνα από διαμαρτυρία για τους βιασμούς γυναικών στην Ινδία AP

Ένας 62χρονος και ένας 30χρονος, αμφότεροι δάσκαλοι σε σχολείο για παιδιά με αναπηρίες στην Ινδία, φέρονται να βίαζαν το κορίτσι στην αίθουσα μουσικής. Αναζητούνται οι δράστες.

Ένα ακόμα αποτρόπαιο σεξουαλικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ινδία, με δύο δασκάλους με προβλήματα όρασης να κατηγορούνται για τον βιασμό ενός τυφλού κοριτσιού σε σχολείο για παιδιά με αναπηρίες.

Ένας 62χρονος και ένας 30χρονος φέρονται να βίαζαν το 15χρονο κορίτσι στην αίθουσα μουσικής του σχολείου. Το μαρτύριο του παιδιού διήρκεσε δύο μήνες και το θέμα αποκαλύφθηκε όταν η οικογένειά της άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει, καθώς αρνείτο να επιστρέψει στο σχολείο μετά από την περίοδο διακοπών, τον προηγούμενο μήνα. Τότε η 15χρονη “έσπασε” και μίλησε σε θεία της, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής δήλωσε στους Times of India ότι οι δύο άνδρες το έσκασαν μετά την αποκάλυψη της δράσης τους και αναζητούνται ενώ απολύθηκαν από το σχολείο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, κάθε χρόνο στην Ινδία καταγράφονται περίπου 40.000 βιασμοί. Ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι υψηλότερος, καθώς τα θύματα έρχονται αντιμέτωπα με τον στιγματισμό από την κοινωνία και την έλλειψη πίστης από τις αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα