Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν την πτοεί ο κορονοϊός – Ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν την πτοεί ο κορονοϊός – Ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της
Η βασίλισσα Ελισάβετ 2021 Joe Giddens/AP

Την καθιερωμένη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, είχε την Τετάρτη η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία προ ημερών βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε την Τετάρτη (23/02) τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, καθώς συνεχίζει να ασκεί τα επίσημα καθήκοντά της μολονότι βρέθηκε θετική στην Covid-19, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

Τα Ανάκτορα ανέφεραν την Κυριακή ότι η 95χρονη βασίλισσα παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα κρυολογήματος αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου δεν είναι σοβαρά άρρωστη. Στις 8 Φεβρουαρίου είχε συναντηθεί με τον γιο της, τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 δύο ημέρες αργότερα.

Η Ελισάβετ μίλησε με τον Τζόνσον κατά την καθιερωμένη, εβδομαδιαία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με τον πρωθυπουργό της χώρας.

Η βασίλισσα, που είναι πλήρως εμβολιασμένη, αστειεύτηκε την περασμένη εβδομάδα για την υγεία της, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να κινηθεί», αφότου κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για την κατάστασή της επειδή τον περασμένο Οκτώβριο πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα