Βίντεο ντοκουμέντο από τα γυρίσματα του Rust: Ο Άλεκ Μπάλντουιν εξασκείται με το όπλο πριν τον μοιραίο πυροβολισμό

Βίντεο ντοκουμέντο από τα γυρίσματα του Rust: Ο Άλεκ Μπάλντουιν εξασκείται με το όπλο πριν τον μοιραίο πυροβολισμό
Ο Άλεκ Μπάλντουιν Santa Fe County Sheriff's Office/AFP

Ο σερίφης του Σάντα Φε έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας Rust, στο οποίο φαίνεται ο Άλεκ Μπάλντουιν να εξασκείται με ένα περίστροφο, λίγα λεπτά πριν τον θανατηφόρο πυροβολισμό.

Έξι μήνες αφότου ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) πυροβόλησε θανάσιμα την κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τα ερωτήματα, σχετικά με το πώς μπήκαν αληθινές σφαίρες στο πλατό και πόσο μάλλον στο φονικό όπλο, παραμένουν.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει πλάνα από τις πρόβες πριν το θανατηφόρο ατύχημα, αλλά και από τις σκηνές χάους που ακολούθησαν μετά τον πυροβολισμό.

Το κινηματογραφικό σετ της ταινίας Rust στη Σάντα Φε, το ράντσο Bonanza Creek 2021 Jae C. Hong/AP Photo

Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό, ο Άλεκ Μπάλντουιν εμφανίζεται ντυμένος ως καουμπόι να εξασκείται με το όπλο που σκότωσε την κινηματογραφίστρια.

Σε ένα άλλο βίντεο, διακρίνονται αστυνομικοί και γιατροί να τρέχουν στο σημείο, καθώς και οι διασώστες που μάχονται για να σώσουν τη Χάτσινς.

Σύμφωνα με το BBC, ο σερίφης της Σάντα Φε, Έινταν Μεντόζα έδωσε επίσης στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος και συνεντεύξεις μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μπάλντουιν.

Σε δήλωσή του, ο Μεντόζα είπε ότι η έρευνα για την τραγική υπόθεση «βρίσκεται σε εξέλιξη». Ακόμη, είπε ότι εκκρεμούν τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης των πυροβόλων όπλων, της ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς η ανάλυση δεδομένων από την άρση απορρήτου του Μπάλντουιν.

«Μόλις παραδοθούν αυτά τα στοιχεία, θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την έρευνα για να την προωθήσουμε στον εισαγγελέα της Σάντα Φε για επανεξέταση» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα