Σοκ στην Ισπανία: Τραγουδίστρια σκοτώθηκε από πυροτέχνημα πάνω στη σκηνή

Ισπανίδα τραγουδίστρια σκοτώθηκε επί σκηνής
Ισπανίδα τραγουδίστρια σκοτώθηκε επί σκηνής PRINTSCREEN ΑΠΟ DAILY MAIL

Η άτυχη τραγουδίστρια στεκόταν πολύ κοντά στον μηχανισμό ων πυροτεχνημάτων. Από την έκρηξη του πυροτεχνήματος έχασε τη ζωή της μπροστά στους θεατές, που ούρλιαζαν από τρόμο.

Απίστευτη τραγωδία στην Ισπανία, καθώς η Τζοάνα Σάινθ έχασε τη ζωή της επί σκηνής. Η 30χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Super Hollywood Orchestra» σκοτώθηκε μπροστά σε 1.000 θεατές, όταν μηχανισμός με πυροτεχνήματα εξερράγη μπροστά της. Το τραγικό σκηνικό συνέβη με την λήξη του show.

Τα πυροτεχνήματα ήταν προγραμματισμένα να εκραγούν στο φινάλε, η άτυχη τραγουδίστρια, ωστόσο, στάθηκε πολύ κοντά στον μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη να τραυματιστεί στο στομάχι και να σκοτωθεί μπροστά στους θεατές, οι οποίοι ούρλιαζαν. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν έναν δυνατό κρότο και μετά είδαν μέσα στις σπίθες την Τζοάνα Σάινθ να πέφτει αιμόφυρτη.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, δήλωσε στον Τύπο: «Μας αναφέρθηκε ένα δυστύχημα στην περιοχή Las Berlanas, όπου μια συσκευή με πυροτεχνήματα εξερράγη στη σκηνή με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ισπανία
SHARE: