Τρόμος στη Βραζιλία: Προσφέρθηκε να της αλλάξει λάστιχο και τη σκότωσε

Τρόμος στη Βραζιλία: Προσφέρθηκε να της αλλάξει λάστιχο και τη σκότωσε

Ο δράστης συνελήφθη, ομολόγησε το έγκλημα ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε δεμένο με τα χέρια πίσω, ενώ τα μάτια της ήταν καλυμμένα με ύφασμα.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη φοιτήτρια από τη Βραζιλία, όταν ο δολοφόνος της εμφανίστηκε μπροστά της σαν «Καλός Σαμαρείτης» και προσφέρθηκε να της αλλάξει το σκασμένο λάστιχο.

Η Mariana Bazza είχε πάει στο γυμναστήριο το πρωί της περασμένης Τρίτης αλλά όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, διαπίστωσε πως το λάστιχο είχε σκάσει.

Τότε ήταν που βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει ο Rodrigo Pereira Alves. Ο 37χρονος που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμούς την πλησίασε και προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει.

Φέρεται μάλιστα να το είχε σκίσει ο ίδιος νωρίτερα για να βρει ευκαιρία να την πλησιάσει. Το εν λόγω στιγμιότυπο έχει καταγραφεί και σε κάμερες ασφαλείας, που οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Σε αυτό φαίνεται ο δράστης να την πλησιάζει και στη συνέχεια η κοπέλα να μπαίνει στο όχημα και να το οδηγεί σε μία αλάνα στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Μία ώρα αργότερα το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί να φεύγει από την περιοχή. Οι Αρχές πιστεύουν πως στο τιμόνι του βρισκόταν ο απαγωγέας.

Εκτός πάντως από τις κάμερες ασφαλείας, η Marianna είχε προλάβει να τραβήξει κρυφά φωτογραφία τον δράστη, ενώ της άλλαζε το λάστιχο, την οποία πρόλαβε και έστειλε σε μέλη της οικογένειάς της και τον φίλο της.

Ο σύντροφός της περιέγραψε στην αστυνομία πως η αγαπημένη του δε φαινόταν φοβισμένη όταν του έστειλε το εν λόγω στιγμιότυπο. «Μου την έστειλε απλά για να μου δείξει τι είχε συμβεί και να γελάσουμε με την κατάσταση. Της είπα ότι την αγαπώ».Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που συνομίλησε μαζί της.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η φοιτήτρια σταμάτησε να απαντά στα τηλέφωνα, ενώ το κινητό της δεν είχε σήμα. Μία μέρα αργότερα το άψυχο σώμα της βρέθηκε δεμένο με τα χέρια πίσω, ενώ τα μάτια της ήταν καλυμμένα με ύφασμα.Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να απαντήσει στο ερώτημα αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Σημάδια μέσα στο αυτοκίνητό της, έδειξαν πως προηγήθηκε πάλη.

Ο δολοφόνος της Marianna συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα ενώ κρυβόταν από τις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα