Βρετανία: "Χτυπά" ένα τατουάζ για κάθε μέρα της καραντίνας, αλλά δεν έχει άλλο χώρο!

Ο Chris Woodhead
Ο Chris Woodhead INSTAGRAM / @ADVERSE.CAMBER

Ένας άντρας βρήκε έναν αλλιώτικο τρόπο για να περάσει την καραντίνα. Αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ για κάθε μέρα αυτοαπομόνωσης, μετρώντας μέχρι στιγμής πάνω από 40.

Ένας άντρας στη Βρετανία, εν ονόματι Chris Woodhead, βρήκε έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο για να περάσει τις αμέτρητες ώρες της καραντίνας στο σπίτι, κάνοντας κάτι που αγαπά πολύ.

Ο Chris Woodhead, ο οποίος ζει στο Walthamstow στο βορειο-ανατολικό Λονδίνο, είναι λάτρης των τατουάζ και πριν από την καραντίνα είχε τουλάχιστον 1.000 διαφορετικά σχέδια στο σώμα του. 

Ο ίδιος είναι tattoo-artist και δουλεύει σε tatoo-studio, το οποίο, όμως, έκλεισε τον προηγούμενο μήνα, λόγω του lockdown που επιβλήθηκε στη Βρετανία, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τότε, ο Chris μπήκε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του, μαζί με την έγκυο γυναίκα του, και αποφάσισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να κάνει εκείνο που αγαπά περισσότερο: να "χτυπήσει" κι άλλα τατουάζ.

Τριγυρνούσα μέσα στο σπίτι, δεν ήξερα τι να κάνω, έτρωγα συνέχεια. Έτσι, η ιδέα του να κάνω ένα τατουάζ κάθε μέρα, ήταν ένας τρόπος για να μείνω συγκεντρωμένος και να έχω έναν στόχο", δήλωσε στο BBC.

Επίσης, ο Chris ανέφερε πως τα τατουάζ που φτιάχνει αυτή την περίοδο είναι σχετικά με όσα σκέφτεται, επομένως έχουν να κάνουν με την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Για παράδειγμα, στο πόδι του έχει ζωγραφίσει τη μορφή του ιού, στο στέρνο του τα αρχικά του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS = National Health Service), ενώ στην πατούσα του έγραψε: "Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;".

Όπως δήλωσε ο ίδιος, πλέον έχει στο σώμα του περίπου 40 τατουάζ περισσότερα από όσα είχε πριν την καραντίνα, ενώ πλέον δεν έχει αρκετό χώρο πάνω στο κορμί του για νέα τατουάζ, αφού έχει γεμίσει ολόκληρος.

Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Μεγάλη Βρετανία, Covid-19
SHARE:

24Media Network