Βρετανία: Πιθανή άρση περιορισμών ετοιμάζει η κυβέρνηση Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον
Ο Μπόρις Τζόνσον 2021 FRANK AUGSTEIN/AP PHOTO

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα παρουσιάσει αυτήν την εβδομάδα τη στρατηγική αντιμετώπισης της COVID-19 κατά τη διάρκεια των ψυχρών μηνών, δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα παρουσιάσει αυτήν την εβδομάδα τα σχέδια για τη διαχείριση της πανδημίας της COVID-19 κατά τη διάρκεια των ψυχρών μηνών, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση μπορεί να άρει κάποιους περιορισμούς στηριζόμενη στα εμβόλια.

"Τώρα που μπαίνουμε στο φθινόπωρο και τον χειμώνα (...) ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει αυτήν την εβδομάδα τα σχέδιά μας για την διαχείριση της COVID τους αμέσως επόμενους μήνες και με αυτά θα καθιστούμε σαφές ότι το εμβολιαστικό μας πρόγραμμα λειτουργεί", δήλωσε στο δίκτυο Sky News ο Σατζίντ Τζάβιντ.

ADVERTISING

"Βεβαίως θέλουμε να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί και υπάρχουν κάποια πράγματα, όσον αφορά το θέμα των ταξιδιών για παράδειγμα, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ, αλλά το τεστ PCR που απαιτείται κατά την επιστροφή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο από ορισμένες χώρες, κοιτάξτε θέλω να προσπαθήσω να απαλλαγούμε από αυτό όσο γρηγορότερα μπορώ", σημείωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Μπόρις Τζόνσον, Μεγάλη Βρετανία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network