Βρετανία: Βρέθηκαν τα τρία παιδιά που χάθηκαν μετά από επίσκεψη σε πάρκο ψυχαγωγίας

Διαβάζεται σε 1'
Βρετανία: Βρέθηκαν τα τρία παιδιά που χάθηκαν μετά από επίσκεψη σε πάρκο ψυχαγωγίας
Βρετανοί αστυνόμοι Getty Images

Η αστυνομία της Βρετανίας εντόπισε τα τρία παιδιά που εξαφανίστηκαν έπειτα από επίσκεψη σε πάρκο ψυχαγωγίας.

Η αστυνομία της Βρετανίας δήλωσε σήμερα ότι βρήκε τρία παιδιά ηλικίας 14, εννέα και επτά ετών που φέρονταν ως αγνοούμενα έπειτα από μία ημέρα σε πάρκο ψυχαγωγίας 20 μίλια νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν “σώα και αβλαβή” στο Σάρεϊ του Λονδίνου, ανέφερε η αστυνομία σε μια επικαιροποιημένη ανακοίνωση, 18 ώρες αφού αναφέρθηκε ότι αγνοούνταν στις 21:00 ώρα Ελλάδας χθες, Δευτέρα, επισημαίνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Κατανοούμε την ανησυχία που προκάλεσε αυτό το συμβάν, ειδικά δεδομένης της ηλικίας των παιδιών και του γεγονότος ότι αγνοούνταν στη διάρκεια της νύχτας“, ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο ερευνητής της αστυνομίας του Σάρεϊ, στη Βρετανία, Τρέβορ Στράδερς.

Τα παιδιά είχαν περάσει τη Δευτέρα στο πάρκο ψυχαγωγίας στο Τσέρτσι, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση όπου το κοινό καλείτο να βοηθήσει στον εντοπισμό τους. Στην ανακοίνωση προστίθετο πως θεάθηκαν να περπατάνε προς το κέντρο της κοντινής πόλης Στέινς στις 17:17 ώρα Ελλάδας.

Η αστυνομία ανέφερε πως τα τρία παιδιά είχαν ταξιδέψει για να πάνε στο πάρκο από το Μίλτον Κέινς, μια πόλη σε απόσταση περίπου 60 μιλίων, και πως τα δύο μικρότερα παιδιά έχουν συγγενική σχέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα