Υποδεχόμαστε το νέο έτος μαζί! Στείλε την ευχή σου για το 2021

Υποδεχόμαστε το νέο έτος μαζί! Στείλε την ευχή σου για το 2021

Ο Δήμος Αθηναίων μας προσκαλεί να υποδεχθούμε όλοι μαζί το νέο έτος με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Το 2020 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Μια χρονιά που θα την θυμόμαστε για καιρό, μιας και η πανδημία του κορνοϊού άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητά μας, αλλά και την επαφή μας μας τους γύρω μας.

Τα φετινά Χριστούγεννα, ως απόρροια του Covid19 είναι κι αυτά διαφορετικά. Ίσως να μην γιορτάσουμε την έλευση του νέου έτους όπως το φανταζόμασταν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες. Και μπορούμε να περάσουμε όμορφα μαζί, ακόμα κι αν βρισκόμαστε μακριά.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και τη ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247″.

Στείλε το video με τις ευχές σου

Καθώς φέτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θα είμαστε κοντά, όπως θα θέλαμε, ο Δήμος Αθηναίων επιλέγει να γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου και μας προσκαλεί να υποδεχτούμε το 2021 όλες και όλοι μαζί, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Υπάρχει τρόπος να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτή τη γιορτή.

Αν, λοιπόν, θέλεις να συμμετέχεις στην υποδοχή του 2021 που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 31 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να κάνεις το εξής: Δημιούργησε το δικό σου βίντεο, μέτρα αντίστροφα από το 10 μέχρι το 1 και στείλε μας τις ευχές σου για τη νέα χρονιά! Όλες οι ευχές θα συνθέσουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, την ίδια την πόλη μας, την Αθήνα, που «ενώνεται» με κάθε τρόπο, δίνοντας το στίγμα της ζεστασιάς, της ελπίδας, του «μαζί».

Στείλε το video σου (μάξιμουμ διάρκεια 30’’) μέσω wetransfer ή μέσω e-mail στο athens2[email protected] μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00.

Την τελευταία νύχτα του χρόνου, ενώνουμε τις φωνές μας και αποχαιρετούμε όλες και όλοι μαζί το γεμάτο προκλήσεις 2020. Μετράμε αντίστροφα και υποδεχόμαστε το 2021 με τις πιο αισιόδοξες ευχές για μια χρονιά γεμάτη «φως»!


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα