Ανακαλύψαμε το απόλυτο smartwatch για άθληση με συνέπεια και στυλ

Ανακαλύψαμε το απόλυτο smartwatch για άθληση με συνέπεια και στυλ

Η HUAWEI επιβεβαιώνει την υπεροχή της στον τομέα των wearables με ένα νέο smartwatch που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτό είναι το Watch GT2 Pro.

Η σωματική άσκηση έχει τα τελευταία χρόνια κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις μας και στις λίστες με τους στόχους μας για κάθε εποχή ανανέωσης. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως είναι μια εύκολη υπόθεση αφού απαιτεί συνέπεια και συνεχή εξέλιξη. Είναι ωστόσο γεγονός πως πέρα από τάση, αποτελεί και βασική προϋπόθεση για καλή υγεία. Γι’ αυτό κάθε τι που υπόσχεται να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τους fitness στόχους μας, αξίζει τουλάχιστον μία δοκιμή. Όταν δε, αυτό το κάτι προέρχεται από ένα τεχνολογικό lovebrand που σαρώνει διεθνή βραβεία και εξελίσσεται συνεχώς, τότε δεν έχουμε και πολλά να σκεφτούμε.

Μιλάω, φυσικά, για τη HUAWEI που τον τελευταίο καιρό έχει λανσάρει μία σειρά από Smartwatches τα οποία είναι πιο λειτουργικά και κομψά από ποτέ. Η πιο πρόσφατη άφιξη και κορωνίδα της σειράς είναι το νέο HUAWEI Watch GT2 Pro που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές συνδυάζοντας την αισθητική, τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και την ποιότητα κατασκευής. Πιστή στον στόχο της για διαρκή εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας και ιδίως των wearables, η HUAWEI συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προπορεύεται στο τεχνολογικό γίγνεσθαι, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της εποχής. Το αποτέλεσμα; Το υπέροχο HUAWEI Watch GT 2 Pro που έχω την τιμή να σου παρουσιάσω.

Πρόκειται για το νέο “έξυπνο ρολόι” που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά και θα γίνει ο απόλυτος “δείκτης” της καθημερινότητάς σου για μια άνετη και εποικοδομητική καθημερινότητα. Σε αυτό βέβαια, βοηθάει και το γεγονός πως μιλάμε για ένα smartwatch που χαρακτηρίζεται από υψηλό design και στυλ, χάρη στο κρύσταλλο από ζαφείρι και το σώμα από τιτάνιο. Η όψη του γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή χάρη στον premium σχεδιασμό του καντράν με την AMOLED οθόνη 1.39’’ που προσφέρει καθαρότητα και εύκολη πλοήγηση, ενώ η ισχυρή του μπαταρία υπόσχεται αυτονομία δύο εβδομάδων και απαιτεί μόλις 10 λεπτά φόρτισης για λειτουργία 10 ωρών.

Δεν είναι, όμως, μόνο η ελκυστική εξωτερική εμφάνιση που κάνει τη διαφορά, αλλά και οι εξελιγμένες του δυνατότητες. Το HUAWEI Watch GT2 Pro προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης για να μπορεί να μετρά κάθε σου workout, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση για σένα που λατρεύεις τα σπορ νερού, ενώ είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2). Έτσι μπορείς να παρακολουθείς τα πιο βασικά ζωτικά σου στοιχεία με ένα απλό ‘tap’ και να κρατάς αρχείο της φυσικής σου κατάστασης και εξέλιξης.

Εκτός από άριστος σύμμαχος για καθημερινή σωματική άσκηση και υγεία, το νέο smartwatch της HUAWEI προσφέρει και ένα ακόμη σπουδαίο προνόμιο που θα σε κάνει να μην θες να το βγάλεις από το χέρι σου. Μέσω του Watch GT2 Pro μπορείς να χειριστείς τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σου αλλά και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική χρησιμοποιώντας το ρολόι ως music player. Ναι, μπορείς ακόμα και να δεχτείς κλήσεις από το smartphone σου, αφού διαθέτει ηχείο.

Το κομψό Watch GT 2 WHITE

Πέρα από το Watch GT2 Pro στην αγορά μόλις κατέφτασαν και δύο ακόμα έξυπνα ρολόγια HUAWEI που συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των wearables, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Το Watch FIT, το πρώτο της smartwatch με παραλληλόγραμμη οθόνη, διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, διαθέτει AMOLED οθόνη 1.64’’ και προσφέρει 96 προγράμματα προπόνησης (συμπεριλαμβανομένων 11 επαγγελματικών και 85 προσαρμοσμένων). Παράλληλα, εντυπωσιάζει με τα animations γρήγορης προπόνησης, ενώ είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2). Διαθέτει ακόμη και λειτουργία παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

Το μίνιμαλ Watch FIT

Την τριάδα συμπληρώνει το πολυδιάστατο προφίλ των μοντέλων της με μία ακόμη επιλογή, το Watch GT2 WHITE που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό και διαθέτει όλη την κομψότητα και το στυλ του Watch GT2 σε συνδυασμό με το φρέσκο, λευκό χρώμα. Το συγκεκριμένο, διαθέτει 15 προγράμματα για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εφαρμογές παρακολούθησης υγείας και καρδιακών παλμών, καθώς και μία σειρά τεχνολογικών χαρακτηριστικών που εξασφαλίζουν την καταγραφή φυσικών δραστηριοτήτων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα καλύτερα, δεν στα έχω πει ακόμα. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI, θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές στα περισσότερα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων και των νέων smartwatches του brand. Βρες ακόμα AG smartphones (P40 lite, P Smart S και Υ5P), λάπτοπ (MateBook D 14″), και tablet (Τ3 2+16 LTE) σε ειδικές τιμές και σε μοναδικές προσφορές που θα σε κάνουν να χαρείς κάθε νέο gadget ακόμα περισσότερο!

Ανακάλυψε όλες τις προσφορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα HUAWEI και ετοιμάσου να συναντήσεις τον πιο fit εαυτό σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα