Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός έπεσε από τον 3ο όροφο - Συγκλονίζει η περιγραφή του

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου και ο Παύλος Ορκόπουλος
Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου και ο Παύλος Ορκόπουλος GLOMEX

Ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου, σε μια προσπάθεια να μπει στο κλειδωμένο διαμέρισμά του από το μπαλκόνι, έπεσε από τον τρίτο όροφο μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του

Την περασμένη Πέμπτη ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου, σε μια προσπάθεια να μπει στο κλειδωμένο διαμέρισμά του από το μπαλκόνι, έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, 'Άγριες Μέλισσες' επέστρεψε κουρασμένος στο σπίτι του αργά το βράδυ και διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά μέσα. Έτσι αποφάσισε να πηδήξει στο μπαλκόνι. "Ευτυχώς" έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο, ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μέση και την ερχόμενη Πέμπτη θα πάρει εξιτήριο.

ADVERTISING

"Κλειδωθήκαμε έξω και ενώ η σύζυγός μου μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον τρίτο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε: "Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ. Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο". 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες
SHARE:

24Media Network