Άγριες Μέλισσες: Ρεκόρ τηλεθέασης! Χαμός με την ερωτική σκηνή Λάμπρου-Λενιώς

Άγριες Μέλισσες: Ρεκόρ τηλεθέασης! Χαμός με την ερωτική σκηνή Λάμπρου-Λενιώς
Ερωτική σκηνή Λάμπρου-Λενιώς Printscreen - Youtube

Ο Λάμπρος και η Λενιώ έκαναν έρωτα στο επεισόδιο της Τετάρτης και εκτόξευσαν νούμερα τηλεθέασης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Οι τηλεθεατές δεν άφησαν ασχολίαστη τη σκηνή και έβαλαν "φωτιά" στο Twitter.

“Βασίλισσα” της τηλεθέασης στέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, αφού κατάφερε να σημειώσει άλλο ένα νούμερο ρεκόρ και να βρεθεί στην πρώτη θέση της prime time ζώνης, με τεράστια, μάλιστα, διαφορά από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης προβλήθηκε και η ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Λάμπρο και την Ελένη, τους δύο πρωταγωνιστές που είναι ερωτευμένοι, αλλά δεν μπορούν να ζήσουν την αγάπη τους. Οι δυο τους έκαναν έρωτα και έβαλαν “φωτιά” στα μηχανάκια της Nielsen.

Λάμπρος, Ελένη - Άγριες Μέλισσες Youtube

Οι “Άγριες Μέλισσες” έπαιξαν χωρίς αντιπάλους χθες βράδυ. Το συγκλονιστικό και πικάντικο επεισόδιο κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και δεν τους άφησε στιγμή να σκεφτούν να αλλάξουν κανάλι. Τα νούμερα που σημείωσε η σειρά ήταν 38,9% στο δυναμικό κοινό και 39,2% στο γενικό σύνολο, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 46,3%!

Οι τηλεθεατές πάντως διασκέδασαν με την καυτή σκηνή του ζευγαριού και έκαναν χαμό στο Twitter, που πήρε και εκείνο φωτιά! Οι χρήστες έκαναν διάφορα χιουμοριστικά σχόλια για την συνεύρεση Λάμπρου-Λενιώς, για τις επιδόσεις του δασκάλου, αλλά και για το αν ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα η Λενιώ.

Δείτε παρακάτω μερικά σχετικά tweets:



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα