Άγριες Μέλισσες: Σάρωσαν σε τηλεθέαση με τον πυροβολισμό του Κυπραίου

Άγριες Μέλισσες: Σάρωσαν σε τηλεθέαση με τον πυροβολισμό του Κυπραίου
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Στα ύψη η τηλεθέαση από τις "Άγριες Μέλισσες" το βράδυ της Πέμπτης. Το συγκλονιστικό επεισόδιο με τον πυροβολισμό του Κυπραίου από τον Μελέτη.

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημειώνει η κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, από την πρώτη μέρα προβολής της μέχρι και σήμερα, μετά από περίπου 50 επεισόδια.

Το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, όπου είδαν τον Θωμά Κυπραίο να πυροβολείται από τον Μελέτη κατ’ εντολή του Δούκα Σεβαστού.

Το επεισόδιο τελείωσε και άφησε το κοινό σε μεγάλη αγωνία, αφού στην τελευταία σκηνή είδαμε τον Μελέτη να είναι έτοιμος να δώσει στον τραυματισμένο Κυπραίο την χαριστική βολή.

Οι εξελίξεις στα επεισόδια της ερχόμενης βδομάδας θα είναι πολλές και καταιγιστικές, γι’ αυτό και θα πρέπει οι τηλεθεατές να κάνουν υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, ενώ θα έχουμε και είσοδο νέου προσώπου.

Το βράδυ της Πέμπτης, πάντως, η τηλεθέαση των “Άγριων Μελισσών” εκτοξεύτηκε, σημειώνοντας 34,1% στο δυναμικό κοινό και 36,8% στο γενικό σύνολο, ξεπερνώντας όλα τα προγράμματα.

Δείτε αναλυτικά:

Δυναμικό κοινό:

Άγριες Μέλισσες 34,1%

8 Λέξεις 14,3%

Αν ήμουν πλούσιος 10,7%

Μην ψαρώνεις 12,2%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 17%

Γενικό σύνολο:

Άγριες Μέλισσες 36,8%

8 Λέξεις 22%

Αν ήμουν πλούσιος 11,2%

Μην ψαρώνεις 12,3%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 16%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα