Άγριες Μέλισσες: Διασύρουν τη Λενιώ, πυροβολούν τον Κυπραίο – Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Διασύρουν τη Λενιώ, πυροβολούν τον Κυπραίο – Τι θα δούμε απόψε
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Παγίδα θανάτου στον Κυπραίο θα δούμε την Πέμπτη στις "Άγριες Μέλισσες". Οι γυναίκες του χωριού απευθύνονται στον Προύσαλη για τη Λενιώ. Δείτε το trailer.

Τελευταίο επεισόδιο για αυτή τη βδομάδα σήμερα στις “Άγριες Μέλισσες” και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για άλλη μια φορά, αφού η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 ξέρει καλά πώς να κρατά την αγωνία των τηλεθεατών.

Παράλληλα, τα spoilers που δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου, όπως για τη σχέση Μελέτη – Ανέτ, το ένοχο μυστικό Θωμά – Νέστορα και την Λενιώ που θα μπει στη φυλακή, μεγαλώνουν ακόμη πιο πολύ την αγωνία.

Επίσης, ενδιαφέρον προκαλεί και η είσοδος νέων προσώπων στη σειρά, όπως ο ρόλος της Πολίτισσας μάντισσας Σμαρώς που θα υποδυθεί η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία θα “εισβάλει” στη σειρά.

Στο μεταξύ, μάθαμε και τι θα γίνει με τον Κυριάκο και την Ουρανία, με όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Τι θα δούμε απόψε

Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε τις γυναίκες του χωριού να πετούν αυγά πάνω στην πόρτα του σπιτιού της Ελένης και να την βρίζουν, μετά από όσα διέδωσε η Θεοδοσία, ενώ ο Δούκας ανακάλυψε τις “συνθηματικές” κορδέλες της Μυρσίνης και του Κυπραίου, καθώς και ότι συνεχίζουν να συναντιούνται.

Στο 57ο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης, οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα