Η 24 MEDIA στηρίζει την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η 24 MEDIA στηρίζει την εξάλειψη της έμφυλης βίας
Η 24 MEDIA στηρίζει την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η 24 MEDIA στη "μάχη" για την ενημέρωση και εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Η 24 MEDIA με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών προχώρησε στη δημιουργία πλούσιου πρωτογενούς περιεχομένου σε όλα τα site του ομίλου (NEWS 24/7, SPORT24, LadyLike, OneMan & OW) προκειμένου να ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό και να σπάσει τη σιωπή γύρω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες σήμερα.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες, διαπιστευμένοι ψυχολόγοι, κοινότητες που ασχολούνται ενεργά με την έμφυλη βία μίλησαν στα site NEWS 24/7, SPORT24, LadyLike, OneMan & OW, περιγράφοντας το διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία, το τραύμα κάθε γυναίκας και τον φόβο της να μιλήσει.

Μέσα από τα 22 θέματα που δημοσιεύτηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα και το πρωτογενές αποκλειστικό περιεχόμενο για τα social media, η 24 MEDIA καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που προκαλεί σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική βλάβη ή πόνο στις γυναίκες και ωθεί τις γυναίκες να βγουν από την σιωπή τους.

Η ανταπόκριση του κοινού μέσα από τα social media όλων των sites του ομίλου επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη ενέργεια, σημειώνοντας 42K likes, 6,742 views & 236 comments.

Η 24 MEDIA παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της για ποιοτική και αμερόληπτη δημοσιογραφία με πρωτογενές και ποιοτικό περιεχόμενο.

#24MEDIA #CreatingValueInMedia

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα