Μια χρονιά κι έναν καιρό: Τα πιο σημαντικά ελληνικά τραγούδια για το 1979

Μια χρονιά κι έναν καιρό: Τα πιο σημαντικά ελληνικά τραγούδια για το 1979
Ο Δημήτρης Μητροπάνος EUROKINISSI

Αυτό το Σάββατο, ο Θανάσης Κρεκούκιας μας ταξιδεύει με τις μουσικές του στο 1979.

Αυτό το Σάββατο (20/7, 22:00-00:00) στην εκπομπή του Θανάση Κρεκούκια “Μια χρονιά κι έναν καιρό” στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, θα γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω για να ακούσουμε τα σημαντικότερα ελληνικά τραγούδια του 1979.

Σε αυτό το δεύτερο μέρος του 1979 (20/7, 22:00-00:00), θα γίνει αναφορά στις πιο γνωστές κυκλοφορίες σε δίσκους 33 και 45 στροφών και στις μεγαλύτερες σε πωλήσεις εμπορικές επιτυχίες, στη λαϊκή, την έντεχνη και τη μοντέρνα δισκογραφία. Θα ξεκινήσουμε με τη “Ρεζέρβα” του Διονύση Σαββόπουλου και θα συνεχίσουμε με λαϊκά και ελαφρολαϊκά τραγούδια, σε ερμηνείες του Νίκου Παπάζογλου, του Δημήτρη Μητροπάνου, του Στράτου Διονυσίου, της Ρίτας Σακελλαρίου, του Γιάννη Πάριου, του Γιάννη Πουλόπουλου, του Τόλη Βοσκόπουλου και του Ηλία Κλωναρίδη.

Αμέσως μετά θα περάσουμε σε πιο μοντέρνες ηχογραφήσεις του 1979, με ποπ επιτυχίες από καλλιτέχνες όπως ο Δάκης, ο Πασχάλης, η Ελπίδα, η Χριστιάνα, η Άννα Βίσση, η Μαρινέλλα, ο Φίλιππος Νικολάου, ο Λάκης Τζορντανέλλι, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Λίτσα Διαμάντη, ο Γιάννης Κατέβας, ο Γιάννης Καλατζής και η Αλέκα Κανελλίδου. Θα θυμηθούμε την ταινία “Ο ασυμβίβαστος” με δυο τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου και θα κλείσουμε με τον Χάρρυ Κλυνν και τον Γιώργο Μαρίνο σε σατιρικά τραγούδια.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version