Νέα ενότητα “No Filter Motherhood” στο LadyLike

Νέα ενότητα “No Filter Motherhood” στο LadyLike

“No filter Motherhood”, η μητρότητα όπως είναι.

Το LadyLike.gr, πιστό στη φιλοσοφία του να καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιουργεί μια νέα ενότητα αφιερωμένη σ’ έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους που καλείται να αντιμετωπίσει μια γυναίκα, αυτόν της μητρότητας.

Μέσα από κείμενα, άποψη, προσωπικές ιστορίες, χιούμορ, Podcast και κυρίως άρθρα ειδικών το LadyLike με το No Filter Motherhoodπροσεγγίζει τη μητρότητα όπως ακριβώς είναι, με τα καλά της αλλά και με τις δύσκολες στιγμές της, για τις οποίες καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ενοχές.

Στόχος της νέας ενότητας είναι να σταθεί δίπλα στις μαμάδες μιλώντας για όσα τις αφορούν στην καθημερινότητά τους, να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και κυρίως να νιώσουν πως δεν είναι μόνες σε αυτό το μεγάλο, σύνθετο αλλά και όμορφο ταξίδι της μητρότητας.

Χρηστικά θέματα που απασχολούν νέες και μη μαμάδες θα απαντώνται σε εβδομαδιαία βάση από τους ειδικούς, μέσα από πληθώρα άρθρων, αλλά και μέσω του podcast ”’Ακου μάνα”, με τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου, που θα κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη.

“No filter Motherhood”, η μητρότητα όπως είναι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα