Τι συμβαίνει τελικά στον ΑΝΤ1 μετά τις “χαμηλές πτήσεις” του Nomads;

Τι συμβαίνει τελικά στον ΑΝΤ1 μετά τις “χαμηλές πτήσεις” του Nomads;
Νικολέτα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, παρέα με τον Τόνι Σφήνο στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 ΑΝΤ1

Η χαμηλή τηλεθέαση την πρώτη εβδομάδα του Nomads, ο σκληρός ανταγωνισμός και οι φήμες για απομάκρυνση του διευθυντή προγράμματος Τζόρτζη Ποφάντη.

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως η νέα τηλεοπτική σεζόν αποτελεί την πρώτη μετά από χρόνια, όπου ο ανταγωνισμός είναι κυριολεκτικά αδυσώπητος και τα νέα προγράμματα πολλά και διαφορετικά. Σε αυτή τη νέα σεζόν, ο ΑΝΤ1 μπήκε με πολλές προτάσεις, τόσο στην μυθοπλασία, όσο όμως και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας γενικότερα.

Ωστόσο, η ναυαρχίδα αυτής της πρώτης σεζόν για το κανάλι του Αμαρουσίου, το Nomads, ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Το γεγονός αυτό έφερε προβληματισμό στους υπεύθυνους του σταθμού, αλλά και σειρά δημοσιευμάτων που μιλούσαν για κινήσεις πανικού από τον ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα, από τις νέες σειρές που έβγαλε στην αρένα το κανάλι, το απογευματινό καθημερινό «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» χτίζει μέρα με την ημέρα το κοινό του, επικρατώντας του ανταγωνισμού με ποσοστά που πολλές φορές ξεπερνούν ακόμη και το 20% στο εμπορικό κοινό 18-54. Αντίστοιχα ενθαρρυντική είναι η πορεία της κωμικής σειράς «Πέτα τη Φριτέζα», με τους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη, που παρά τον σκληρό ανταγωνισμό (Απέναντι στο GNTM, το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», αλλά και το «Τατουάζ») δείχνει να έχει βρει διαύλους με το τηλεοπτικό κοινό. Πιο χλιαρές είναι οι επιδόσεις της αστυνομικής σειράς «Η Επιστροφή» και της δεύτερης κωμικής σειράς «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό» που δυσκολεύονται περισσότερο στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Από το κανάλι πάντως αναφέρουν πως στηρίζουν το νέο τους πρόγραμμα και δηλώνουν διατεθειμένοι να εμμείνουν στις επιλογές τους. Άλλωστε, όπως λένε, στον προγραμματισμό του σταθμού έρχονται νέες προτάσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν, μεταξύ των οποίων το Big Brother, αλλά και το “Four”, ένα talent show που κερδίζει έδαφος στο εξωτερικό. Στον ΑΝΤ1 δηλώνουν με νόημα πως στηρίζουν απόλυτα τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζη Ποφάντη, στον σχεδιασμό που έχει κάνει για τη νέα σεζόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα