“Μάχη” τηλεθέασης: Το MasterChef “ισοπέδωσε” το Power of Love

“Μάχη” τηλεθέασης: Το MasterChef “ισοπέδωσε” το Power of Love

Την Παρασκευή το βράδυ τα τηλεοπτικά προγράμματα έβαλαν τα δυνατά τους, αλλά μόνο ένα κατάφερε να βγει νικητής στη "μάχη" τηλεθέασης, σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά.

“Κονταροχτυπήθηκαν” τα τηλεοπτικά προγράμματα το βράδυ της Παρασκευής, αλλά ένα από αυτά κατάφερε να ξεπεράσει τα υπόλοιπα και να “χτυπήσει” κόκκινο στα ποσοστά τηλεθέασης!

Ο λόγος για το MasterChef που με την ψηφοφορία των παικτών, τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, τα νεύρα της Άλκηστης και την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί, κέρδισε το μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

Το Gala του Power of Love, παρά τις συγκλονιστικές ιστορίες των παικτών, την αποχώρηση και την επιστροφή ενός παίκτη, δεν πήγε τόσο ψηλά, όπως ούτε και τα προγράμματα των υπόλοιπων καναλιών.

Ειδικότερα, στο γενικό σύνολο το MasteChef ξεκίνησε με 23,2%, ανέβηκε στο 33,0%, ενώ συνέχισε με 28,9% και 30,4%. Στις 22.00 έκανε την υπέρβαση και κατάφερε να πιάσει το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης, αγγίζοντας το 37,2% και έκλεισε με 35,8%.

Έτσι, το Master Chef κατάφερε στο γενικό σύνολο να κατακτήσει το 31,3%, ενώ το Gala του Power of love Gala κατάφερε μόλις 10,1%, με την ελληνική ταινία του Alpha, το “Μια τρελή τρελή σαραντάρα”, να σημειώνει 8,3%.

Ο ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και την παράσταση “Μεγάλη του γέλιου σχολή” σημείωσε 17,8%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα