Το LadyLike στηρίζει την εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Το LadyLike στηρίζει την εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Το LadyLike συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού με την ενέργεια Pink Ribbon, αφιερώνοντας ξεχωριστό περιεχόμενο και λογότυπο κατά τον μήνα Οκτώβριο

Το LadyLike για τον μήνα Οκτώβριο συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με την ενέργεια Pink Ribbon. Το γυναικείο site της 24 MEDIA, αφιερώνει ξεχωριστό περιεχόμενο στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, δημιουργώντας ειδικό widget, ντύνοντας παράλληλα το λογότυπό του με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, ενώ δημιουργεί και σκίτσα αποκλειστικά φτιαγμένα για το LadyLike.

Επιπλέον, οι αναγνώστριες μπορούν να ενημερωθούν από ειδικούς γιατρούς για το πώς να προστατευθούν, να προλάβουν, να καταπολεμήσουν και τελικά να βγουν νικήτριες από τον καρκίνο του μαστού. Ακόμα, καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν ποικίλα βιωματικά άρθρα ανώνυμων αλλά και επώνυμων survivors. Το αφιέρωμα ξεκινάει με ένα podcast με αληθινή μαρτυρία μιας νέας γυναίκας που νόσησε και τελικά βγήκε νικήτρια περνώντας το μήνυμα αισιοδοξίας της.

Μέσω αληθινών ιστοριών, ιατρικών συμβουλών και explainer video, τον Οκτώβριο γινόμαστε σύμμαχοι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και αρωγοί σε μια δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Το Ladylike.gr έχοντας πάντα τη γυναίκα στο επίκεντρο, συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας το Digital Greece Race for Cure μεταφέροντας το μήνυμα “Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστου” με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα