Το OPEN ανοίγει και σας περιμένει – Τι θα δούμε την πρώτη μέρα

Το OPEN ανοίγει και σας περιμένει – Τι θα δούμε την πρώτη μέρα
Η Έλλη Στάη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο OPEN OPEN

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου καναλιού άρχισε. Τι νέο πρόγραμμα θα δούμε την πρώτη μέρα.

Έπειτα από βομβαρδισμό τρέιλερ για τα αμέτρητα νέα του προγράμματα, το νέο κανάλι που αναγεννάται από τις στάχτες του Epsilon, το OPEN κάνει πρεμιέρα μια Τετάρτη. Στις 24 Οκτωβρίου είναι η μέρα που πραγματοποιείται και επισήμως η μετάβαση στη νέα εποχή του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού και οι υπεύθυνοί του έχουν παρατάξει μια σειρά από νέα προγράμματα.

Όπως διαβάζουμε, στην πραγματικότητα το νέο πρόγραμμα θα ανοίξει με το “δυνατό χαρτί” της ενημέρωσης του OPEN. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19.00, το οποίο και θα παρουσιάζει η Έλλη Στάη. Αρχισυντάκτης του δελτίου θα είναι ο Αλέκος Βασιλόπουλος και σκηνοθέτις η Βερενίκη Καραμανώλη, αμφότεροι με πολυετή εμπειρία στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του Epsilon TV θα ξεκινάει από το πρωί και ενισχύεται θεαματικά. Η πρώτη εκπομπή που θα μεταδίδεται είναι το «Ώρα Ελλάδος 05.30», με τους Αμαλία Κάτζου – και Βαγγέλη Γιακουμή και Ακολουθεί το «Ώρα Ελλάδος 07:00», με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο – Γιάννη Σαραντάκο. Αυτά ωστόσο θα τα παρακολουθήσουμε από το πρωί της Πέμπτης. 

Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης

Αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, το OPEN παρατάσσει τρία νέα ψυχαγωγικά προγράμματα απέναντι σε απαιτητικό και δύσκολο ανταγωνισμό. Στις 20.00 κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα. Όλες οι σχέσεις χωρούν σε μια Κουζίνα για δύο. Το νέο ριάλιτι μαγειρικής που θα μας θυμίσει παλιότερο πρόγραμμα που έκανε θραύση στον ALPHA, παίρνει την κρυάδα της πρώτης, πρώτης ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού.  

Ακολουθεί η νέα δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, «Ο Πρίγκιπας της φωτιάς». Η καθημερινή σειρά περιλαμβάνει ένα λαμπερό καστ σε ένα σενάριο από εκείνα που μας έχει συνηθίσει ο σεναριογράφος. Όλα ξεκινούν με έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, τρία θύματα και μια εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει με τον πρίγκιπα που θα σώσει την ηρωίδα από τη φωτιά. 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς θα δούμε τους: Κώστας Αρζόγλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Πέγκυ Σταθοκοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης, Φιόνα Γεωργιάδη, Αλέκος Συσοβίτης, Κώστας Φαλελάκης, Άκης Σακελλαρίου, Θέμης Πάνου, Βαγγέλης Γερμανός, Αστέριος Πελτέκης, Θεοδώρα Τζήμου, Βασίλης Ευταξόπουλος, Αργύρης Γκαγκάνης, Νίκος Βαρδάκας, Θύμιος Κούκιος, Στέφανος Κοσμίδης, Λευτέρης Σκούταρης, Νάνσυ Μπούκλη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ελεάνα Στραβοδήμου.

Και για το κλείσιμο της πρώτης ημέρας στο OPEN, κράτησαν μια σειρά που μόνο ο Πάνος Κοκκινόπουλος γνωρίζει να κάνει καλά. Κρυμμένα μυστικά, ιστορίες εγκλημάτων πάθους και παράνοιας και ένα all star cast, στο «Ου Φονεύσεις» που έρχεται να πάρει την σκυτάλη από τον «Κόκκινο Κύκλο» την «10η Εντολή», στις 22:45.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα