“Βόμβα” μεγατόνων: Τηλεοπτική επανένωση Λιάγκα – Σκορδά

“Βόμβα” μεγατόνων: Τηλεοπτική επανένωση Λιάγκα – Σκορδά
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας Panorama Press

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και θα κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με την πρώην σύζυγό του.

Την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά, ανακοίνωσε την Δευτέρα (11/01) ο ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα κάνει ξανά ζευγάρι στο γυαλί με την Σκορδά στο “Πρωινό” ενώ όπως έγινε γνωστό, η συνεργασία του με το κανάλι είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει και άλλα project του σταθμού.

“Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν.  Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει του σταθμού. 

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται” αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα