Capital H: Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Capital H: Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Συνένωση δυνάμεων από την Santikos Collection και την Airotel Group, που ήδη διαθέτουν χαρτοφυλάκιο 11 ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Πεδίον δόξης λαμπρό, αποτελεί ο χώρος της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Ακόμα και στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, η οποία έχει μετατραπεί και σε οικονομική, υπάρχουν πολύ σημαντικές αλλαγές, με επενδύσεις σε νέες μονάδες και εξαγορές υπαρχόντων μονάδων.

Μάλιστα, εδώ και χρόνια έχει παρατηρηθεί η ανάγκη βέλτιστης διαχείρισης και λειτουργίας υφιστάμενων ξενοδοχείων, καθώς ο σκληρός ανταγωνισμός επιβάλλει νέα εργαλεία μάρκετινγκ, αλλά και λειτουργίας των ξενοδοχείων, με σκοπό τη βιωσιμότητά τους και την περαιτέρω ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η λειτουργία μιας νέα εταιρείας, που θα προσφέρει υπηρεσίες Hospitality Management, Hospitality Support Management and Hospitality Investment Management and Consulting σε όλο το φάσμα ξενοδοχείων, Resorts και Private Clubs, απευθυνόμενη σε ιδιοκτήτες και επενδυτές που αναζητούν ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Η νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Capital H, με έδρα την Αθήνα, αποτελεί προϊόν συνεργασίας των Santikos Collection και Airotel Group, που ενώ παραμένουν ξεχωριστές επιχειρηματικές οντότητες, μέσω της νέας συνεργασίας θα μπορούν να κάνουν οικονομίες κλίμακος σε πολλούς τομείς λειτουργίας των 11 ξενοδοχείων που διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιό τους, με 850 δωμάτια και με την εξοικονόμηση χρημάτων να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στη νέα εταιρεία.

Μάλιστα, σε λίγες πρόκειται να ανακοινωθεί το πρώτο ξενοδοχείο που θα αναλάβει να διαχειριστεί η νέα εταιρεία Capital H, η οποία ξεκινά με τη “μαγιά» των 11 ξενοδοχείων, που ήδη διαθέτουν οι δύο όμιλοι, όπως το Stratos Vssilikos Hotel στην Αθήνα, το Princess Resort Skiathos, ένα αυθεντικό family resort στη Σκιάθο, και το Galaxy Hotel στην Καβάλα, που προσφέρει μοναδική θέα στην πόλη.

Παράλληλα, η συμμαχία των δύο ομίλων, με επικεφαλής επιχειρηματίες δεύτερης γενιάς ξενοδόχων, ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την εμβέλεια και των δύο ομίλων ενώ παρέχει στους επισκέπτες μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

“Ο κλάδος της φιλοξενίας μετασχηματίζεται σε βάθος και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε με μια άλλη οικογένεια ξενοδόχων δεύτερης γενιάς, συνδυάζοντας την εξειδίκευση με τη διορατική αντίληψη και προσφέροντας κορυφαίες λύσεις διαχείρισης, ώστε η Capital H να οδηγεί τα ξενοδοχεία σε μια νέα εποχή», αναφέρει ο Αλέξανδρος Βασιλικός , CEO Airotel Group, ενώ ο Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director Santikos Collection, τονίζει ότι “είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την οικογένεια Βασιλικού. Δημιουργούμε από κοινού την ευκαιρία για να επανασχεδιάσουμε τη φιλοξενία με όρους αποτελεσματικότητας και μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα αφοσιωμένοι στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και τον διαρκή εμπλουτισμό της εμπειρίας τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα