Χαρίτσης: Μνημονιακότερη του μνημονίου η κυβέρνηση

Ο Αλέξης Χαρίτσης
Ο Αλέξης Χαρίτσης EUROKINISSI

Βολές κατά της κυβέρνησης και του Γιάννη Στουρνάρα εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος στη Βουλή.

“Μνημονιακότερη του μνημονίου” χαρακτηρίζει την κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή τη δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα για τις μεταρρυθμίσεις.

Κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική επιτροπή οικονομικών, ο Γιάννης Στουρνάρας είπε μεταξύ άλλων οτι “ η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα και έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει ένα ευρύ πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και οικονομικών πολιτικών, πολύ πιο φιλόδοξο από το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τους θεσμούς, εστιάζοντας στην επανεκκίνηση εγκεκριμένων εμβληματικών επενδυτικών έργων, στην επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων, στην προσέλκυση επενδύσεων, στην αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης και στη μείωση της φορολογίας”.

Ο Αλέξης Χαρίτσης σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Ο κ. Στουρνάρας μας ενημέρωσε πριν από λίγο ότι το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης είναι πιο "φιλόδοξο" από αυτό που είχε συμφωνηθει με τους δανειστές. Μνημονιακότερη του μνημονίου, δηλαδή, η ΝΔ και με τη βούλα του αγαπημένου υπουργού και τραπεζίτη των δανειστών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαρίτσης, Στουρνάρας
SHARE:

24Media Network