Δωρεάν διακοπές: Ποιοι τις δικαιούνται

Η κίνηση είναι αυξημένη στο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες (μικρότερη πάντως σε σύγκριση με πέρυσι), τόσο από και προς Κέρκυρα, όσο και από  Ιταλία.  Και αυτό,ενόψει Δεκαπενταύγουστου. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Η κίνηση είναι αυξημένη στο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες (μικρότερη πάντως σε σύγκριση με πέρυσι), τόσο από και προς Κέρκυρα, όσο και από Ιταλία. Και αυτό,ενόψει Δεκαπενταύγουστου. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Από πότε μέχρι πότε θα μπορούν να κάνουν διακοπές οι δικαιούχοι του Voucher Κοινωνικού Τουρισμού για το 2015 - 2016

Από 1ης Οκτωβρίου 2015 μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2016 θα έχουν την δυνατότητα οι δικαιούχοι να κάνουν διακοπές με το Voucher Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ για το 2015 -2016.

Οι δικαιούχοι φέτος θα ανέλθουν στους 150.000 αυξημένοι κατά 20.000 που ήταν πέρσι, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr.

Συγκεκριμένα και τον επόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός του ΟΑΕΔ όπου θα διαθέσει σε 150.000 ωφελούμενους την Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε ανέργους και εργαζόμενους αλλά και στις οικογένειές τους για οικονομικές ή δωρεάν διακοπές. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο ενώ οι ανακοινώσεις απο την Διοίκηση του ΟΑΕΔ θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Τα κριτήρια συμμετοχής αναμένεται να είναι τα ίδια με πέρσι αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου και θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά

Οι αιτήσεις δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015 - 2016 του ΟΑΕΔ θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις ενώ σύμφωνα με τα περσινά κριτήρια δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το έτος 2014 είτε άνεργοι που το έτος 2013 έλαβαν 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ

Για την επιλογή στο πρόγραμμα εφαρμόζεται αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το περσινό πρόγραμμα είναι ακόμη σε εξέλιξη και κλείνει στις 30/09/2015

Διαβάστε ακόμη στα dikaiologitika.gr:

ΟΑΕΔ: Με κωδικούς Taxisnet η αίτηση για τις δωρεάν κατασκηνώσεις

ΟΑΕΔ: Οι πολύπαθοι άνεργοι και η διαχείριση της ταλαιπωρίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιολογητικά
SHARE:

24Media Network