Θεοδωρικάκος: Ολοκληρώνονται άμεσα 7.000 προσλήψεις

Νοσοκομείο της Αθήνας.
Νοσοκομείο της Αθήνας. EUROKINISSI

Κατά τη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, συζητήθηκαν οι ανάγκες του δημοσίου στο πλαίσιο τετραετούς προγραμματισμού προσλήψεων.

Ο προγραμματισμός των προσλήψεων στο Δημόσιο βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ιωάννη Καραβοκύρη, το πρωί της Παρασκευής, στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία πρόσληψης των 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και των 2.500 γιατρών και νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία.

Συζητήθηκε η πορεία διαφόρων προκηρύξεων που είναι σε εξέλιξη και η καταγραφή των αναγκών του Δημοσίου στο πλαίσιο του τετραετούς προγραμματισμού προσλήψεων.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, μέρος των αναγκών θα καλύπτεται με το πρόγραμμα κινητικότητας (μετατάξεις, αποσπάσεις) και στη συνέχεια θα γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις «για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πολίτες, ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν».

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι «οι διαδικασίες να γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι ενδιαφερόμενοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημόσιο, Θεοδωρικάκος, ΑΣΕΠ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ποιες και πού θα γίνουν στο επόμενο εξάμηνο

SHARE: