Εταιρείες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων: Αναζήτηση βιώσιμων λύσεων για δανειολήπτες

Εταιρείες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων: Αναζήτηση βιώσιμων λύσεων για δανειολήπτες
Τάσος Πανούσης Youtube

Επανεξελέγη Πρόεδρος της ΕΕΔΑΔΠ ο Τάσος Πανούσης Διευθύνων Σύμβουλος της doValue. Πρωτοβουλίες στήριξης των εταιρειών διαχείρισης στις ευπαθείς ομάδες που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας

Ο κ. Τάσος Πανούσης Διευθύνων Σύμβουλος της doValue, επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις.

Στην ομιλία του στη γενική συνέλευση, ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΑΔΠ Τ. Πανούσης αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο που έχουν οι εταιρείες διαχείρισης στη δραστική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η αναζήτηση και υλοποίηση βιώσιμων λύσεων για τους δανειολήπτες .

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης είναι οι Περικλής Κιτριλάκης από την Cepal Hellas, Γεώργιος Γεωργακόπουλος από την Intrum Hellas, Νικόλαος Βαρδαραμάτος από την QQuant Master Servicer, Λεβόν Καζαριάν από την B2KAPITAL, Αριστείδης Αρβανιτάκης από την UCI Greece Loan Management Services και Ελιέτα Σάρρα Σαλμόνα από τη Hoist Hellas.

Στη γενική συνέλευση συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες στήριξης των εταιρειών διαχείρισης στις ευπαθείς ομάδες που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας και o σχεδιασμός των ενεργειών για το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα